Αθλητικά

Ιδού οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων

Για το σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου «κλείδωσε» οριστικά και αμετάκλητα, η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Το σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει θα είναι αφιερωμένο στους αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, στην οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Β’ και της Γ’ κατηγορίας. Οι τελευταίες θα μπουν στα πρωταθλήματά τους στις 23 και 24 του ίδιου μήνα.
Όπως ανακοίνωσε χθες η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ, οι προκηρύξεις των τοπικών διοργανώσεων θα δοθούν στη δημοσιότητα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της διατήρησης των υφιστάμενων ομίλων, ή ο εκ νέου διαχωρισμός τους.
Όσο για τις δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να κατατεθούν μέσα στον Αύγουστο, εντός των προθεσμιών που αναφέρονται στο παρακάτω ενημερωτικό δελτίο της διοργανώτριας:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας, ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα θα είναι στις ακόλουθες ημερομηνίες:
Α’ Κατηγορία έως τις 9 Αυγούστου 2021
Β’ Κατηγορία όμιλοι Ρόδου έως τις 11 Αυγούστου 2021
Β’ Κατηγορία όμιλος Νήσων, Γ’ Κατηγορία, Κύπελλο Δωδεκανήσου και Υποδομές έως τις 30 Αυγούστου 2021
Η έναρξη των πρωταθλημάτων ορίζεται για:
Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας: 9-10 Οκτωβρίου 2021
Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας όμιλοι Ρόδου: 23-24 Οκτωβρίου 2021
Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας όμιλος Νήσων: 30-31 Οκτωβρίου 2021
Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας: 24 Οκτωβρίου 2021
Κύπελλο Δωδεκανήσου: 16-17 Οκτωβρίου 2021
Για τον διαχωρισμό των ομίλων και την κλήρωση των πρωταθλημάτων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν.
Η προκήρυξη αγώνων πρωταθλήματος περιόδου 2021-2022, καθώς και τα έντυπα των δηλώσεων συμμετοχής, θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου