Τον δρόμο προς το ΟΑΚΑ φαίνεται να παίρνει ο Κερέμ Καντέρ, καθώς το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον αθλητή του Κολοσσού… φημολογείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Τούρκος σέντερ που αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και M.V.P. της Basket League, βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Καντέρ προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπεν Μπέντιλ, αφού ο τελευταίος αποχώρησε από το «τριφύλλι».
Να θυμίσουμε ότι φέτος, ο Τούρκος αθλητής είχε μέσο όρο 17.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ σε μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσού.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.