Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, σήμερα κατά την διάρκεια Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποίησε, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να αποβάλει για 6 μήνες, 2 μέλη της μειοψηφίας της Διοίκησης και ένα απλό μέλος, για την υπονομευτική στάση τους προς το Σωματείο αλλά και για τα απρεπή άρθρα που δημοσιεύουν κατά καιρούς αναφερόμενοι στην πλειοψηφία, στο έργο του Σωματείου αλλά και σε μέλη μας, με μοναδικό σκοπό την συκοφαντική δυσφήμηση.

Ουκ ολίγες ήταν οι φορές που κατηγορηθήκαμε δημοσίως με απρέπεια για τις συμβάσεις που υπογράφουμε τα τελευταία χρόνια, οι οποίες τυχαίνει να είναι από τις καλύτερες που έχουν υπογραφεί στον κλάδο μας ανά την Ελλάδα. Η στάση τους κάθε άλλο παρά λογική δεν θεωρείται αφού παρά τις κατηγορίες δεν ξεχνάμε ότι η μειοψηφία παλαιότερα ώθησε εργαζόμενους να απεργήσουν για χαμηλούς μισθούς και τότε ήταν που ξαφνικά ζήτησαν την βοήθεια του Σωματείου ώστε να εφαρμοστεί αυτή η κατάπτυστη ΤΣΣΕ όπως την αποκαλούσαν. Δεν είναι δυνατόν μια μικρή ομάδα από νεόκοπους συνδικαλιστές, γνωστοί για τις απαράδεκτες συμπεριφορές τους, να θέτουν σε κίνδυνο την ΤΣΣΕ.

Οι συνάδελφοι που προσπαθούν να συκοφαντήσουν τη δράση του Σωματείου πρέπει να κατανοήσουν ότι οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας παρέχουν έργο το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον κλάδο και αυτό φάνηκε από το ποσοστό της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβε στις προηγούμενες εκλογές και έφτανε το 85%.
Είναι λυπηρό που το Σωματείο αναγκάστηκε να προχωρήσει στην 6μηνη αποβολή τους όμως πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν μπορεί ο καθένας, πόσο μάλλον μέλη της Διοίκησης, να δημοσιεύουν προσβλητικά άρθρα που αναφέρονται σε συμβιβασμένες ηγεσίες τόσο στο ΕΚΡ όσο και στο Σωματείο μας. Πρέπει να σταματήσουν να καταφέρονται με αυτό τον τρόπο κατά του Σωματείου, του ΕΚΡ και των μελών μας επειδή δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας με τις δικές τους.

Ρόδος, Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ