ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζεται η συνεργασία του Ρ.Ο.Α. με την Babolat!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ BABOLAT

Ο Ρο­δια­κός Όμι­λος Αντι­σφαί­ρι­σης είναι στην ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας του με την Babolat, η οποία είναι η κο­ρυ­φαία γαλ­λι­κή εται­ρεία με είδη και αξε­σουάρ για το τένις και ιδρύ­θη­κε το 1875. Μέσω της εται­ρεί­ας ΒΕΤΟ και του brand manager κ. Μα­ρί­νου Τα­χτσί­δη, η εται­ρεία Babolat θα είναι στο πλευ­ρό του Ρ.Ο.Α. και για το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand All&Suites, που θα διε­ξα­χθεί από 12 έως 17 Απρι­λί­ου.

Ο brand manager της εται­ρεί­ας Babolat στην Ελ­λά­δα κ. Μα­ρί­νος Τα­χτσί­δης μί­λη­σε για την άρι­στη συ­νερ­γα­σία με τον Ρ.Ο.Α. και το νέο διε­θνές τουρ­νουά, που θα γίνει στις εγκα­τα­στά­σεις του. «Είναι πολύ καλή, ωραία και ολο­κλη­ρω­μέ­νη συ­νερ­γα­σία με τον δρα­στή­ριο Ρο­δια­κό Όμιλο Αντι­σφαί­ρι­σης και εί­μα­στε πολύ χα­ρού­με­νοι γι’ αυτό. Έχου­με γνω­ρί­σει αν­θρώ­πους με με­ρά­κι και πολύ αγάπη για το άθλη­μα του τένις. Είναι αυτό που μας δίνει τη δυ­να­τό­τη­τα να ενώ­σου­με τις δυ­νά­μεις μας, με στόχο τη διά­δο­ση και ανά­πτυ­ξη το αθλή­μα­τος στη Ρόδο αλλά και σε όλη την πε­ρι­φέ­ρεια. Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω προ­σω­πι­κά τον πρό­ε­δρο του Ρ.Ο.Α. και αντι­πρό­ε­δρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Μι­χά­λη Πα­νά­γο και όλα τα μέλη του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου για την εμπι­στο­σύ­νη τους. Ευ­ελ­πι­στού­με ότι θα συ­νερ­γα­στού­με για πολλά χρό­νια μαζί και η επι­τυ­χη­μέ­νη αυτή συ­ντα­γή δεν θα αλ­λά­ξει. Είμαι σί­γου­ρος ότι και φέτος το τουρ­νουά I.T.F. Senior S200, θα διε­ξα­χθεί με από­λυ­τη επι­τυ­χία, αφού ο Ρ.Ο.Α. έχει την τε­χνο­γνω­σία και την εμπει­ρία για να φι­λο­ξε­νή­σει τους αγώ­νες στην πα­νέ­μορ­φη Ρόδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.