Ρεπορτάζ

Τρεις δίκες με κατηγορούμενους Πακιστανούς για σεξουαλικά εγκλήματα σε Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια

Τρεις Πακιστανοί θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει ειδικότερα ένας Πακιστανός που κατηγορείται για το ό,τι στην Κάρπαθο, στις 7 Νοεμβρίου 2017 αποπειράθηκε να βιάσει μια ημεδαπή.
Ενώ η παθούσα κοιμόταν σε δωμάτιο του 3ου ορόφου ξενοδοχείου ο κατηγορούμενος εισήλθε εντός του δωματίου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έριξε το σώμα του επάνω στο σώμα της και αφού την ξύπνησε λόγω της ασκούμενης πίεσης στο σώμα, με την απειλή μαχαιριού το οποίο είχε ακουμπήσει στο λαιμό της, την φιλούσε στο πρόσωπο, συνεχίζοντας να βρίσκεται επάνω στο ξαπλωμένο σώμα της για περίπου τρία λεπτά.
Διαρκούντος του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να την εξαναγκάσει να έλθει σε συνουσία μαζί του, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «μαχαίρι, μαχαίρι, μη μιλάς» και παροτρύνοντάς την να βγάλει την πιτζάμα της, όταν δε η εγκαλούσα του ζήτησε να πάει στο μπάνιο με σκοπό να τον αποφύγει, εκείνος της είπε ότι θα την ακολουθούσε, βάζοντας εκ νέου το μαχαίρι στο λαιμό και λέγοντας της «μην ανάψεις τα φώτα, μην μιλήσεις».
Στο πλαίσιο αυτό, η παθούσα κατόρθωσε να υπερνικήσει το φόβο της και φώναξε δυνατά «βοήθεια» με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, υπό το φόβο της καταδίωξής του από τους λοιπούς διαμένοντες στο ξενοδοχείο και της σχεδόν βέβαιης σύλληψής του, να εγκαταλείψει την προσπάθεια εξαναγκασμού της σε συνουσία και ετράπη σε φυγή, πηδώντας από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα σε διπλανό κοινόχρηστο μπαλκόνι και αναχωρώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Στην δεύτερη υπόθεση που θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου κατηγορούμενος είναι ομοίως ένας Πακιστανός που την 19η Ιουλίου 2019 και περί ώρα 23.00 οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή ένα ανήλικο αγόρι και χωρίς τη θέλησή του, τον έριξε επί του εδάφους, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και το βίασε.
Ο κατηγορούμενος είχε συναντήσει νωρίτερα τον ανήλικο και του παρέστησε ψευδώς ότι θα τον πήγαινε στον πατέρα του κι έτσι τον έπεισε να τον ακολουθήσει και συγκεκριμένα τον έπεισε να τον πάρει στους ώμους του.
Ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σκοτεινό σημείο και προέβη στις περιγραφόμενες πράξεις, τις οποίες σταμάτησε λόγω του ό,τι ο ανήλικος φώναζε πολύ δυνατά και φοβήθηκε πιθανή σύλληψή του.
Ντύθηκε και πήρε τον ανήλικο από το χέρι επιστρέφοντάς τον στο ΚΥΤ, ενώ στη διαδρομή τον απείλησε ότι αν μιλούσε γι’ αυτό που έγινε θα σκότωνε τον πατέρα του.
Ο ανήλικος, ωστόσο, επέστρεψε στον πατέρα του κλαίγοντας και διηγήθηκε τα όσα έγιναν με αποτέλεσμα ο πατέρας του να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία.
Από την ιατροδικαστική έκθεση κλινικής εξετάσεως που διενεργήθηκε στον ανήλικο, προέκυψε ερυθρότητα της πρωκτικής χώρας, ενώ το συμπέρασμα αυτής είναι ότι ο ανήλικος έφερε σημεία δηλωτικά βίαιης εισόδου ξένου σώματος στον πρωκτό του.

-Στην τρίτη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας Πακιστανός που την 12η Οκτωβρίου 2019 στην περιοχή Λάμπη της Κω επιτέθηκε σε μια ημεδαπή που περπατούσε στην περιοχή. Συγκεκριμένα, την προσέγγισε και την έπιασε από πίσω, κλείνοντας με το ένα χέρι του το στόμα της, φιλώντας την στην πλάτη και προσπαθώντας παράλληλα με το άλλο χέρι του να της βγάλει το παντελόνι που φορούσε, με προφανή διάθεση να ενεργήσει γενετήσια πράξη μαζί της, ήτοι συνουσία, αφού προσπάθησε να αποκαλύψει το σώμα της.
Η παθούσα άρχισε να φωνάζει και να αντιστέκεται και ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή.
Αμέσως μετά, κάλεσε η ίδια το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Λίγα λεπτά αργότερα προσήλθε στο σημείο περιπολικό όχημα και η παθούσα εισήλθε εντός αυτού προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς τον δράστη, ο οποίος είχε ξεφύγει με τα πόδια.
Σε περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο.
Εντωμεταξύ, όμως ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και σε άλλη γυναίκα.
Ειδικότερα, ακολούθησε μια υπήκοο Γερμανίας η οποία διέμενε προσωρινά στην Κω, την άρπαξε με το ένα χέρι του από την μέση και με το άλλο χέρι της έπιασε τα οπίσθια και άρχισε να τη φιλάει στο λαιμό. Την έσπρωξε και την έριξε μέσα στη θάλασσα, κράτησε βίαια με το χέρι του το κεφάλι της κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας εμποδίζοντάς την να αναπνέει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου