ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΙΝΑΛ: Καταγγέλλει εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του Noor 1

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Παπαγγελόπουλος
Νέα δε­δο­μέ­να στην υπό­θε­ση

Την εμπλο­κή του Δη­μή­τρη Πα­παγ­γε­λό­που­λου στην υπό­θε­ση του «Noor 1» κα­ταγ­γέλ­λουν δύο βου­λευ­τές του ΚΙΝΑΛ. Συ­γκε­κρι­μέ­να, οι Βα­σί­λης Κε­γκέ­ρο­γλου και Ευαγ­γε­λία Λια­κού­λη απέ­στει­λαν αί­τη­μα στον πρό­ε­δρο της προ­α­να­κρι­τι­κής επι­τρο­πής και ζη­τούν να κα­τα­θέ­σουν έγ­γρα­φα τα οποία εμπλέ­κουν τον πρώην ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γό Δι­καιο­σύ­νης και με την υπό­θε­ση του «Noor 1».

Οι δύο βου­λευ­τές ανα­φέ­ρουν ότι σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες στην Υπη­ρε­σία Εσω­τε­ρι­κού Ελέγ­χου του υπουρ­γεί­ου Προ­στα­σί­ας του Πο­λί­τη διε­ξά­γε­ται έρευ­να για την υπό­θε­ση που είναι γνω­στή ως «Νοοr 1». Κατά την έρευ­να αυτή, το­νί­ζουν οι ίδιοι, «πλη­ρο­φο­ρού­μα­στε ότι κα­τα­τί­θε­νται στοι­χεία που αφο­ρούν τον κ. Πα­παγ­γε­λό­που­λο, τα οποία, αν πράγ­μα­τι υπάρ­χουν, πρέ­πει να συ­σχε­τι­στούν με την έρευ­να που διε­ξά­γει η επι­τρο­πή της Βου­λής».

Το αί­τη­μα των δύο βου­λευ­τών έγινε δεκτό κατά πλειο­ψη­φία. Υπέρ τά­χθη­κε η ΝΔ και η Ελ­λη­νι­κή Λύση. Κατά ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, Το ΚΚΕ επι­φυ­λά­χθη­κε ζη­τώ­ντας το αί­τη­μα να γίνει πιο συ­γκε­κρι­μέ­νο

πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.