Ειδήσεις

Παρέμβαση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για την άρση των αδικιών εις βάρος των επενδύσεων των Μη Διασυνδεδεμένων Νήσων

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γάκη, οκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από νησιωτικές περιοχές προχώρησαν σε κατάθεση ερώτησης προς τον ΥΠΕΚΑ με θέμα:  «Άρση των αδικιών εις βάρος των επενδύσεων των Μη Διασυνδεδεμένων Νήσων και αυτών που έχουν λάβει ή πρόκειται να λάβουν κρατική ενίσχυση».
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου με την κοινοβουλευτική του παρέμβαση, στηρίζει την προσπάθεια διόρθωσης των στρεβλώσεων που παρατηρούνται στην αγορά ενέργειας όσον αφορά τις άδικες διαφοροποιήσεις μεταξύ των επενδυτών σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, εις βάρος αυτών της νησιωτικής που φτάνει σε σημείο να απειλείται η βιωσιμότητά των υφιστάμενων επιχειρήσεων.
Στην ερώτηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάνε από τον αρμόδιο υπουργό να διορθώσει τις αδικίες και να στηρίξει με ουσιαστικά μέτρα τις επιχειρήσεις ΑΠΕ των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου