Αθλητικά

Μπαράζ παραμονής προκύπτει για τη Β’ κατηγορία

Νέα δεδομένα δημιουργεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η παραίτηση του Ροδιακού.
Από τη στιγμή που η ιστορική ομάδα δήλωσε τη συμμετοχή της και μπήκε στην κληρωτίδα, ενεργοποιείται η διάταξη της προκήρυξης η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή νοκ άουτ αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον προτελευταίο του 1ου ομίλου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί ο Ροδιακός, και τον τελευταίου του 2ου, για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Αναλυτικά:
«Υποβιβασμός: οι δύο τελευταίοι στη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, από τον 1ο και 2ο Όμιλο Ρόδου, υποβιβάζονται στη Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου, σύνολο δύο (2) ομάδες.
Σε περίπτωση που μία ομάδα παραιτηθεί ή αποβληθεί πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, καταλαμβάνει αυτόματα την τελευταία θέση στη βαθμολογική κατάταξη του ομίλου που συμμετέχει και υποβιβάζεται στη Γ’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Στην περίπτωση αυτή η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβασθεί στη Γ΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου, θα προκύψει από μονό αγώνα μπαράζ, μεταξύ του προτελευταίου του ομίλου που υπήρξε η παραίτηση, με τον τελευταίου του άλλου ομίλου. Σύνολο δύο (2) ομάδες. (απόφαση Ε.Ε. της ΕΠΣΔ Νο 28/16.09.2020)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου