Την 17-09-2020 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 23χρονος ημεδαπός ο όποιος αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατοικία. Επιπλέον ο δράστης έγινε αντιληπτός από περίοικο τον οποίο απείλησε και στη συνέχεια αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του από τους αστυνομικούς.

Την 17-09-2020 το βράδυ συνελήφθη στη πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 18χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Την 17-09-2020 το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 17-09-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 42χρονος ημεδαπός και γιατί παρενοχλούσε πολίτες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν.

Την 17-09-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος αρνήθηκε να ακολουθήσει οδηγίες αστυνομικών και διοικητικών υπαλλήλων στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ