Ειδήσεις

“Το κυρά Τασία που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές-Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε”

“Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η ‘κυρά Τασία’ σημείωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου στην “Κοινωνία Ώρα Mega”.

“Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική διότι το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου…” τόνισε.

“Το κυρά Τασία που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης” δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

megatv.com

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.