ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ε. Κατταβιάς: «Κιτρινόμαυρος» ο Ορέστης Δαφερέρας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ

Στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού της ενό­ψει της συμ­με­το­χής της στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας Δω­δε­κα­νή­σου, προ­χώ­ρη­σε η Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» απέ­κτη­σαν τον νεαρό επι­θε­τι­κό Ορέ­στη Δα­φε­ρέ­ρα που στην πε­ρα­σμέ­νη σεζόν αγω­νί­στη­κε στον Φοίβο Κρε­μα­στής.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής υπέ­γρα­ψε την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας του, με την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς να επι­ση­μο­ποιεί την με­τεγ­γρα­φή με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση, στην οποία ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς ανα­κοι­νώ­νει την από­κτη­ση του 20χρο­νου επι­θε­τι­κού Ορέ­στη Δα­φε­ρέ­ρα όπου στα δύο προη­γού­με­να χρό­νια αγω­νι­ζό­ταν στον Φοίβο Κρε­μα­στής.

Τον κα­λω­σο­ρί­ζου­με στην οι­κο­γέ­νειά μας και του ευ­χό­μα­στε καλή πο­δο­σφαι­ρι­κή χρο­νιά με υγεία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.