ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εαρινό Κύπελλο Προαγωνιστικών ηλικιών: Με την συμμετοχή 8 παιδιών από το Ροδίων Άθλησις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κολύμβηση

Ξε­κί­νη­σε το Σάβ­βα­το και θα ολο­κλη­ρω­θεί την Κυ­ρια­κή το Εα­ρι­νό Κύ­πελ­λο Προ­α­γω­νι­στι­κών ηλι­κιών, που διορ­γα­νώ­νει η Κο­λυμ­βη­τι­κή Ομο­σπον­δία Ελ­λά­δας στις εγκα­τα­στά­σεις του ΟΑΚΑ.

Στη διορ­γά­νω­ση συμ­με­τέ­χουν τέσ­σε­ρα αγό­ρια και ισά­ριθ­μα κο­ρί­τσια του Ρο­δί­ων Άθλη­σις, τα οποία έχουν προ­ε­τοι­μα­στεί κα­τάλ­λη­λα και είναι έτοι­μα να δώ­σουν των κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό εαυτό του.

Πρό­κει­ται, στα αγό­ρια για τον 10χρονο Αμε­ρί­γκο Ονο­ρά­το που θα αγω­νι­στεί στα 50 και 100 ελεύ­θε­ρο και στα 50 μέτρα ύπτιο, τους 12χρο­νους Ηλία Λέργο και Γιώρ­γο Δι­μέλ­λη που θα αγω­νι­στούν στα 100 και 200 μέτρα ελεύ­θε­ρο και στα 50 μέτρα ύπτιο και τον 11χρονο Πα­ρα­σκευά- Μι­χά­λη Μαν­νά­κη που θα αγω­νι­στεί στα 50 και 100 μέτρα ελεύ­θε­ρο και στα 50 μέτρα πε­τα­λού­δα.

Στα κο­ρί­τσια, η 12χρονη Κύρα Κλα­δί­τη θα αγω­νι­στεί στα 100, 400 και 800 μέτρα ελεύ­θε­ρο, η επί­σης 12χρο­νες Αλ­κμή­νη Ζα­φεί­ρη –Κα­ζά­να και Χρι­στί­να- Αγ­γε­λι­κή Ορ­φα­νού θα αγω­νι­στούν στα 50 και 100 μέτρα ελεύ­θε­ρο και στα 100 μέτρα πρό­σθιο και τέλος η 11χρονη Μαρία- Χρι­στί­να Τσι­γά­ρου θα αγω­νι­στεί στα 50 και 100 μέτρα ελεύ­θε­ρο και στα 100 μέτρα πρό­σθιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.