Το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο αλλά και η φυσική φθορά του χρόνου προκαλούν σημαντικά προβλήματα στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μια κουρασμένη και βαριά όψη. Η περιποίηση του προσώπου και της επιδερμίδας αφορά όλες τις ηλικίες, πολύ περισσότερο όταν οι πρώτες λεπτές γραμμές κάνουν την εμφάνισή τους και η χαλάρωση του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό αρχίζει να γίνεται εμφανής.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να προβληματίζεσαι γιατί πλέον η δερματολογία έχει ανακαλύψει όλα τα μυστικά για ένα λαμπερό και νεανικό πρόσωπο με την εφαρμογή μη επεμβατικών θεραπειών. Ξέχασε τα νυστέρια και τα πολύωρα χειρουργεία και μηδένισε το χρόνο με τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που μας προτείνει η δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα (Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine).

H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

No 1: Το απόλυτο λίφτινγκ χωρίς νυστέρι: Αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα

Αν ονειρεύεσαι τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ μέσα σε μια ημέρα χωρίς χειρουργείο τότε τα νήματα PDO είναι η λύση στα όνειρά σου.

Η κορυφαία lunchbreak θεραπεία, με άμεσα ορατά αποτελέσματα και μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Δεν απαιτεί τομές και δεν προκαλεί ουλές και σημάδια.

Η διαδικασία είναι απλή και απόλυτα ασφαλής. Ο γιατρός, μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με κρέμα, δημιουργεί κάτω από το δέρμα ένα εσωτερικό πλέγμα εισάγοντας με τη βοήθεια μικρών βελόνων τα βιοαπορροφήσιμα νήματα PDO και προκαλώντας ανόρθωση των ιστών.

Τα νήματα είναι από ασφαλές υλικό (πολυδιοξανόνη) και πιστοποιημένα CE και FDO και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα σημεία του σώματος που εμφανίζουν χαλάρωση.

Νο 2: Τα «παραδοσιακά» botox και υαλουρονικό

Οι πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην αντιγήρανση είναι οι κλασικές θεραπείες μπότοξ και υαλουρονικό οξύ. Τα λόγια είναι περιττά. Τα αποτελέσματα γνωστά και η διαδικασία απλή και γνώριμη: Ανανέωση και λάμψη με την ενέσιμη εφαρμογή των δυο υλικών.

Αυτό που θα ήθελες να ξέρεις είναι οι διαφορές τους. Το botox είναι μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην Ιατρική πάνω από 35 χρόνια, ενώ το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που υπάρχει στον οργανισμό σου, υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος.

Η χρήση του botox ενδείκνυται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων έκφρασης ενώ το υαλουρονικό στοχεύει στο γέμισμα βαθιών στατικών ρυτίδων που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό και για την αύξηση όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Η κλινική Cosmetic Derma Medicine σύντομα θα βρίσκεται και στη Ρόδο. Μείνετε συντονισμένοι…

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ