Αθλητικά

Πλούσιο θέαμα στους δύο τροχούς!

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία αρκετών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού διεξήχθη την Κυριακή ο 4ος αγώνας του Επάθλου MotoCross Δωδεκανήσου στην πίστα Faliraki Motocroos Park. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο θέαμα στους δύο τροχούς και συναρπαστικές «μάχες» στις δύο κατηγορίες (OPEN και MX2-MX2T) του πρωταθλήματος μεταξύ των αναβατών που έλαβαν μέρος

Στην κατηγορία OPEN, o Νίκος Λυρίου αναδείχθηκε πρώτος και στα δύο σκέλη του αγώνα, με τον Βασίλη Χρυσοχό να τον ακολουθεί και τους Σάββα Κιαουρτζή και Αναστάσιο Διονυσίου να «μοιράζονται» τις τρίτες θέσεις.

Ο Φραγκίσκος Ζούνης δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει και στα δύο σκέλη της κατηγορίας MX2-MX2T, με τον Παναγιώτη Χατζημανώλη να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και τον Παναγιώτη Αλετρά να ακολουθεί στην τρίτη.

Α’ ΣΚΕΛΟΣ ΟΡΕΝ

1 Λυρίου Νίκος

2 Χρυσοχός Βασίλης

3 Κιαουρτζής Σάββας

4 Διονυσίου Αναστάσιος

5 Ζούνης Θεολόγος*

Α’ ΣΚΕΛΟΣ ΜΧ2-ΜΧ2Τ

1 Ζούνης Φραγκίσκος

2 Χατζημανώλης Παναγιώτης

3 Αλετράς Παναγιώτης

4 Αλαφάκης Στέργος

5 Καραντάνης Θεολόγος

6 Μαλακάκης Σαράντης**

7 Γαλατάς Αναστάσιος

Β’ ΣΚΕΛΟΣ ΟΡΕΝ

1 Λυρίου Νίκος

2 Χρυσοχός Βασίλης

3 Διονυσίου Αναστάσιος

4 Κιαουρτζής Σάββας

5 Ζούνης Θεολόγος*

Β’ ΣΚΕΛΟΣ ΜΧ2-ΜΧ2Τ

1 Ζούνης Φραγκίσκος

2 Χατζημανώλης Παναγιώτης

3 Αλετράς Παναγιώτης

4 Αλαφάκης Στέργος

5 Μαλακάκης Σαράντης**

6 Γαλατάς Αναστάσιος

7 Καραντάνης Θεολόγος*

*Ο οδηγός δεν πήρε σημαία τερματισμού.

**Ο οδηγός Μαλακάκης Σαράντης δεν βαθμολογείται στο Έπαθλο MotoCross 12νήσου.

Το επόμενο ραντεβού των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δοθεί για τον 5ο Αγώνα του Επάθλου MotoCross Δωδεκανήσου στις 7 Δεκεμβρίου στην Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου