Αθλητικά

Ενωσιακό γήπεδο Κορακόνερου: Παράταση ενός έτους της Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας

Παρατείνεται κατά ένα έτος η ισχύς της Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Δ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρακόνερου του Δήμου Ρόδου»
Αντικείμενο της Διαβαθμιδικής Σύμβασης είναι η παραχώρηση της αρμοδιότητας από το Δήμο Ρόδου στην Περιφέρεια, για την υλοποίηση του έργου.
Την τροποποίησή της, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, για την ολοκλήρωση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου.
Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, ασφαλές, λειτουργικό, ανθεκτικό στην δοκιμασία του χρόνου υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, πρότυπο, πιστοποιήσιμο συμφώνως των αυστηρότερων λειτουργικών απαιτήσεων της FIFA και της ΕΠΟ, διατηρήσιμο σε άρτια λειτουργική και αισθητική κατάσταση γήπεδο υπερτοπικού ποδοσφαιρικού κέντρου.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 350.000,00 € και καλύπτεται εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου