Αθλητικά

Από εβδομάδα οι πρώτες αποφάσεις στην Κατταβιά

Την παράδοση, που τους θέλει να κλείνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα βασικά «μέτωπα» ώστε να έχουν την πολυτέλεια να περάσουν το καλοκαίρι τους χωρίς πίεση, σκοπεύουν να τηρήσουν και φέτος οι άνθρωποι της Κατταβιάς.
Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν για καιρό την ανακοίνωση των επίσημων αποφάσεων για την τύχη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και από τη στιγμή που η ΕΠΟ προχώρησε στην ακύρωσή της, στρέφουν από τώρα το βλέμμα του στην επόμενη.
Η διοίκηση του σωματείου της νότιας Ρόδου προγραμματίζει να συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να αξιολογήσει τα δεδομένα και να ορίσει το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί, αν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τελευταίο δεν θα διαφέρει από αυτό που αποφασίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.
Στόχος είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του κορμού (το γεγονός πως πολλοί εξ αυτών έχουν δελτία μονοετούς διάρκειας δεν προβληματίζει τους παράγοντες της Κατταβιάς) και να συνταχθεί έγκαιρα η λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, καθώς υπάρχει η διάθεση να γίνουν λίγες, στοχευμένες προσθήκες που θα προσδώσουν στην ομάδα ποιότητα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου