«Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου γι’ αυτό και θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας του Ηρακλή Μαριτσών.
Εμείς βλέπουμε το Κύπελλο Δωδεκανήσου ως γιορτή του ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου να διασκεδάσουν στην αναμέτρηση, να αγωνιστούν χωρίς άγχος, προκειμένου να κάνουμε το παιχνίδι μας». Τάδε έφη Σάββας Σταυρίδης για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου με τον Αστέρα Μασάρων να υποδέχεται τον Ηρακλή Μαριτσών στις 14:30.
Μπορεί οι Μασαρενοί να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όπου βρίσκεται και ο βασικός τους στόχος στην φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν είναι αδιάφοροι για το Κύπελλο στο οποίο θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.
Γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους Μαριτσενούς που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία, όμως θεωρούν ότι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν την νίκη- πρόκριση, έχοντας στα υπέρ τους και τον παράγοντα έδρα.
Ο Σταυρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντώνη Σώτα που βρίσκεται εκτός Ρόδου για προσωπικές του υποθέσεις, όπως και του Γιώργου Πλαγγέντη που ταλαιπωρείται από σφίξιμο στην γάμπα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3 αλλαγές στην ενδεκάδα του, προκειμένου να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, αφού έχει διαπιστώσει σημάδια κόπωσης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία των Μασαρενών ολοκληρώθηκε την Δευτέρα στο γήπεδο του συλλόγου, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ