Αθλητικά

Ο απολογισμός του Υγρού Στίβου Ρόδου για το 2019

Το δικό του απολογισμό έκανε ο Υγρός Στίβος Ρόδου για το 2019, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Γεμάτη επιτυχίες ήταν η αγωνιστική σεζόν που πέρασε με τον ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΡΟΔΟΥ να επιστρέφει στα σαλόνια του ΠΟΛΟ στις Γυναίκες και στους  Άνδρες, μια χρονιά που έφερε και πάλι υψηλές θέσεις στην Κολύμβηση και καλά πλασαρίσματα στο Τρίαθλο με την ομάδα να υποστηρίζει το αγωνιστικό της πρόγραμμα και να πορεύεται με γνώμονα την προσπάθεια για διακρίσεις των αθλητών μας.

Στο πόλο η επανεκκίνηση και ανασυγκρότηση και των δύο ομάδων του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ Ανδρική και Γυναικεία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η άκρως επιτυχημένη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία η Ανδρική και στη Β΄ Εθνική Κατηγορία η Γυναικεία ομάδα για το 2019 είναι γεγονός που χαιρέτησε με ανακούφιση και συγχαρητήρια ο χώρος της πισίνας και η ΚΟΕ γιατί ο ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ για χρόνια οριοθέτησε και έκτισε τη δική του θέση στην ιστορία του Ελληνικού Πόλο και η απουσία του είχε αφήσει κενό που τώρα έρχεται να διεκδικήσει και πάλι η ιστορική μας ομάδα.

Μπορεί αγωνιστικά οι ήττες που αποκόμισαν και οι δύο ομάδες  Γυναικεία και Ανδρική, από Περιστέρι, Ηλυσιακό, Αρίωνα Γλυφάδας και Ηλιούπολη  και Τρίτωνα Αμαρουσίου, Πετρούπολη και Αργυρούπολη αντίστοιχα, να φαίνονται φτωχό αποτέλεσμα, αλλά και οι δύο ομάδες στηρίχθηκαν σε νέα πρόσωπα ηλικίας από 10 ετών και πάνω και κατέδειξαν πολύ καλά στοιχεία και σχολιάσθηκαν θετικότατα από τους αντιπάλους και τους γνώστες του αθλήματος, στο οποίο η χώρα μας πρωτοστατεί σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ανδρική ομάδα στηρίχθηκε στους ΜΑΥΡΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΒΕΪΣΑΚΗ ΣΤΕΛΙΟ, ΧΟΥΛΛΗ ΑΓΗΣΙΛΑΟ, ΣΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΣΑΧΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΜΠΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, ΚΑΣΣΙΩΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΑΒΒΑ.

Η γυναικεία Ομάδα πλαισιώθηκε από τις ΚΑΜΠΕΡΗ ΑΝΝΑ, ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΛΑΝΤΟΒΑ, ΣΥΜΙΞΗ ΠΟΛΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ, ΚΑΜΠΕΡΗ ΝΤΕΠΗ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΚΑΜΠΙ, ΚΑΡΑΒΟΛΙΑ ΡΟΔΟΥΛΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ JEWLS, ΜΗΝΑΪΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ.

Στο τρίαθλο ο Σταύρος Καμπέρης είχε πολλές συμμετοχές και κατατάξεις στα ομαδικά στον τοπικό χώρο, ενώ στις εσωτερικές διοργανώσεις του Υ.Σ.ΡΟΔΟΥ και το RODOS CUP 2019 πολλά παιδιά διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους.

Στην κολύμβηση που και φέτος ήταν το «βαρύ χαρτί» των αγωνιστικών εκδηλώσεων του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ,  η αγωνιστική περίοδος άρχισε τον Ιανουάριο με τη συμμετοχή των  ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΕΪΣΑΚΗ, ΣΙΜΕΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΗ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ στην Ημερίδα της ΚΟΕ στο Ηράκλειο  με απόλυτη επιτυχία πανηγυρικής πρόκρισης και των τριών κολυμβητών στα Πρωταθλήματα  Χειμώνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι.

Το Φεβρουάριο στο Χειμερινό Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ,  η Σιμέλα Κακούλη είχε μια καλή παρουσία με σταθερούς χρόνους. Στους αγώνες αυτούς που σημαδεύτηκαν με πρωτόγνωρα τεχνικά προβλήματα αλλά και την άμεση παρέμβαση της ΚΟΕ που μετακίνησε τους αγώνες στη Νίκαια, ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΕΪΣΑΚΗΣ έλαμψε με τεράστιο 200άρι στα Ύπτια και χάνοντας στο νήμα το μετάλλιο, κατέγραψε μια βελτίωση 7 δευτερολέπτων και πήρε την τέταρτη θέση, ενώ και στα 100 μ. ύπτιο κατέβασε τον χρόνο του.

Τον Μάρτιο η Κατερίνα Σαρρή στους Χειμερινούς Αγώνες στα Χανιά, είχε μια πολύ καλή παρουσία βελτιώνοντας τις επιδόσεις της και  στα τρία αγωνίσματά της 50, 100 και 200 Ύπτια, με έκτη θέση το καλλίτερο πλασάρισμά της. Τον Μάιο η Ροδούλα Καραβόλια στο GRAND PRIX του Βόλου διέλυσε τις προηγούμενες επιδόσεις της και με μια ένατη θέση στα 800 μ. Ελεύθερο κατέγραψε την τεράστια της βελτίωση όπως και στα 200 μ. Πεταλούδα, θέτοντας σοβαρές προσδοκίες για διακρίσεις στο μέλλον. Τον Ιούνιο μια αντιπροσωπευτική ομάδα του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ, στο Κολυμβητικό ΜEETING με τη Ρωσική ACADEMICA που φιλοξενήθηκε για τρεις βδομάδες και προπονούταν στο ΜΠΛΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ του APOLLO BEACH απέσπασε 18 μετάλλια και έκανε μια τοπική επίδειξη των μελλοντικών πρωταθλητών μας.

Τον Ιούλιο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στα Ιλίσια , στα 1500 μ. Ελεύθερο και έδειξε τεράστια  βελτίωση που καταγράφηκαν στα 400 και στα 800 στα περάσματά του με θεαματικές βελτιώσεις και με βελτίωση και πάλι της συνολικής του επίδοσης στα 1500 τερμάτισε 10ος , που είναι πού καλή γιατί ο αθλητής του Υ.Σ.ΡΟΔΟΥ ήταν μικρός στη διπλή κατηγορία των Εφήβων.

Τον Ιούλιο επίσης, έγινε στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων  Α΄ όπου ο Στέλιος Βεϊσάκης στα 100 μ. Ύπτιο βελτιώνει την επίδοσή του αλλά δεν προκρίνεται στους Τελικούς, τερματίζοντας 20ος, στα 200 μ. Ύπτια για λίγο χάνει την πρόκριση στον Τελικό αλλά στον Μικρό Τελικό κάνει μια καλή κούρσα, παρά την απογοήτευσή του, και κατεβάζει για τρίτη φορά την επίδοσή του μέσα στη χρονιά, τερματίζοντας 10ος.

Τον Σεπτέμβριο, όπως κάθε χρόνο έγιναν οι θεσμοθετημένες διοργανώσεις του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ,  με τις οποίες γίνεται η «ένωση» Θερινού και Χειμερινού κύκλου με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Το ΤΡΙΑΘΛΟ RODOS CUP 2019 είχε πολλούς  μικρούς και μεγάλους νέους πρωτοεμφανιζόμενους νικητές ενώ στην Ολυμπιακή απόσταση την παράσταση έκλεψαν η Ροδούλα Καραβόλια και ο Στέλιος Βεϊσάκης. Στον 29ο ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ οι Κυριάκος Μαυράκης και Ροδούλα Καραβόλια κέρδισαν επίσης τις κατηγορίες τους καθώς και την Ολυμπιακή απόσταση.

Για πρώτη φορά στους αγώνες αυτούς έγινε και το BEACH WATER POLO 2019 με τεράστια επιτυχία με την Ανδρική και τη Γυναικεία Ομάδα που εκπροσώπησαν την ομάδα στα Πρωταθλήματα Γ΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας να έχουν ένα φιλικό αγώνα επίδειξης που καταχειροκροτήθηκε από τους πολυάριθμους θεατές.

Όλοι στον ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΡΟΔΟΥ αισιοδοξούν για τη νέα χρονιά, όντας υπερήφανοι για τις επιτυχίες της σεζόν του 2019 και ήδη προετοιμάζονται καθημερινά και ερεντατικά για τις προκλήσεις του 2020. Γι’ αυτό και φέτος για να τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής χρονιάς του 2019 που ήταν πολλοί, καλούνται όλοι μικροί και μεγάλοι να παραστούν για να τιμήσουν και να τιμηθούν στις 12.15 το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου του 2020 στην Πισίνα μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι τυχεροί των φλουριών θα κερδίσουν ευχές και πλούσια, όπως πάντα, δώρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου