Την Παρασκευή προπονήθηκαν για τελευταία φορά μέσα στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Διγενή. Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού με τον Σάσα Γιόνοβιτς να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ταχύτητες και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Στο σαββατοκύριακο οι Κοσκινιάτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τους έδωσε διήμερο ρεπό, ανταμείβοντάς τους με αυτό τον τρόπο για την διάθεση και την προσπάθεια που κατέβαλαν στις προηγούμενες ημέρες των προπονήσεων.
Τώρα το μυαλό του συλλόγου βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς οι Κοσκινιάτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους στην σεζόν 2018-2019.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Διγενή, έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο των Κοσκινιατών δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ποδοσφαιριστές, με όλους τους αθλητές να είναι στην διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ