Η Ελλάδα πεθαίνει,και μαζί της η υπερηφάνεια ολόκληρου του έθνους. Αυτή η κατάντια έχει υπεύθυνους αυτούς που υπηρέτησαν από θέσεις σε έδρανα της Βουλής μέχρι και τους ψηφοφόρους που εξέλεγαν ανεύθυνους πολιτικούς. Η μεγαλύτερη όμως ευθύνη είναι αυτών που πρόδωσαν την Δημοκρατία. Αυτών δηλαδή που επί 25 χρόνια χλεύαζαν και παρεμπόδιζαν τον ταπεινό Λεβέντη και τον αγνό του λόγο που προειδοποιούσε. Αυτών που υπηρέτησαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατεύθυναν τον Ελληνικό λαό στο να συνεργήσει και να καταντήσει πιόνι αδίστακτων πολιτικών και άνομων συμφερόντων. ΑΥΤΟΙ….. πρέπει να ανοίξουν λάκκο για να κρυφτούν από το βλέμμα των νέων της Ελλάδας.
Στις εκλογές της 20 του Σεπτέμβρη η αθάνατη Ελληνική ψυχή ξεσηκώνεται από την Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής επικράτειας. Από το Φρυ της Κάσου ξεσηκώνεται και ένας ταπεινός Έλληνας που δεν δέχεται να πεθάνει η Ελλάδα μας. Ξεσηκώνεται διότι η συνείδηση του δεν δέχεται να επιτρέψει την απόλυτη καταστροφή και την παράδοση στην επόμενη γενιά μιας Ελλάδας γονατισμένης, διαλυμένης και χωρίς μέλλον.
Ζητούμε μια δίκαιη Ελλάδα, όπου οι πολίτες της θα απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα και στηρίγματα, όπως όλους τους πολίτες της Ευρώπης.

LEVENTIS
Η Ένωση Κεντρώων και ο Λεβέντης με ξεκάθαρη γλώσσα και με τα εννέα σημεία που προβάλλονται, παίρνουν το πρώτο βήμα για την ανόρθωση της Δωδεκανήσου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
Τα εννέα σημεία είναι η αρχή του τέλους του πελατειακού κράτους και η διασφάλιση της ισότητας των Ελλήνων. Δεν είναι κανένας Έλληνας του Κολωνακίου ή των αμαρτωλών κομμάτων ανώτερος από τον Έλληνα της Δωδεκανήσου. Ο Λεβέντης και όλη η Ένωση Κεντρώων δίνουν την μάχη για τα δικαιώματα των Ελλήνων που απορρέουν από τον μόχθο και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και ΟΧΙ από τα δάνεια των Ξένων που υποδουλώνουν τις επόμενες γενιές.
Σ’ αυτή την πανστρατιά δεν μπορεί τα Δωδεκάνησα να είναι απόντα. Γι’ αυτό υπέβαλα την υποψηφιότητα μου για να στηρίξω τον Λεβέντη και τον ευχαριστώ που με κατάταξε να δώσω μάχη υπέρ του λαού της Δωδεκανήσου, αλλά και της ηρωικής μας Κάσου, που είναι η καρδιά της καρδιάς μου.
Οφείλουμε όλοι οι πατριώτες να επιβραβεύσουμε τον Λεβέντη για τα 25 χρόνια ακούραστης προσφοράς,διορατικότητας και προσφώνησης της αλήθειας.Ήταν ο ΜΟΝΟΣ που προειδοποιούσε τον κίνδυνο πρόσκρουσης της Ελλάδος στα βράχια και είναι ο ΜΟΝΟΣ αρχηγός πολιτικού κόμματος που δεν φοβάται να πει την αλήθεια, όσο και αν μας πονάει
……….Μην διστάσετε καθόλου.

ΗΛΙΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ
e-mail: egalas@btinternet.com

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ