ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανεβλήθη η δίκη 66χρονου για εκμετάλλευση ιερόδουλης

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
πορνεια

Ανα­βλή­θη­κε για τις 29 Σε­πτεμ­βρί­ου από το Μο­νο­με­λές Πλημ­με­λειο­δι­κείο της Ρόδου η εξέ­τα­ση της υπό­θε­σης του 66χρο­νου Ρο­δί­τη, ο οποί­ος κα­τη­γο­ρεί­ται για εκ­με­τάλ­λευ­ση ιε­ρό­δου­λης.

Όπως έγρα­ψε η δη­μο­κρα­τι­κή, τον 66χρονο άνδρα συ­νέ­λα­βαν την πε­ρα­σμέ­νη Πέμ­πτη αστυ­νο­μι­κοί του Τμή­μα­τος Δί­ω­ξης Ναρ­κω­τι­κών Ρόδου που διε­νερ­γού­σαν έρευ­να γύρω από τη δρα­στη­ριό­τη­τα ενός Αλ­βα­νού, τον οποί­ον  εντό­πι­σαν στην πόλη της Ρόδου. Στην κα­το­χή του Αλ­βα­νού βρέ­θη­κε ένα ση­μεί­ω­μα με μια διεύ­θυν­ση στην οδό Αυ­στρα­λί­ας και ένα σχε­διά­γραμ­μα συ­γκε­κρι­μέ­νης οι­κί­ας.

Πα­ρου­σία δι­κα­στι­κού λει­τουρ­γού και με την υπο­ψία ότι στο συ­γκε­κρι­μέ­νο δια­μέ­ρι­σμα υπήρ­χαν ναρ­κω­τι­κά οι αστυ­νο­μι­κοί πραγ­μα­το­ποί­η­σαν έφοδο. Ει­σερ­χό­με­νοι στο δια­μέ­ρι­σμα έπια­σαν στην κυ­ριο­λε­ξία στα πράσα έναν ημε­δα­πό να συ­νευ­ρί­σκε­ται ερω­τι­κά με μια 21χρονη Ρω­σί­δα.

Αφού έψα­ξαν το δια­μέ­ρι­σμα για ναρ­κω­τι­κά, χωρίς να βρούν κάτι, από την προ­α­νά­κρι­ση που ακο­λού­θη­σε προ­έ­κυ­ψε ότι ο ημε­δα­πός είχε κα­τα­βά­λει στην Ρω­σί­δα το χρη­μα­τι­κό ποσό των 80 ευρώ για να συ­νευ­ρε­θεί μαζί της και ότι το ρα­ντε­βού το είχε κα­νο­νί­σει ο 66χρο­νος. Φέ­ρε­ται επί­σης να προ­έ­κυ­ψε ότι ο 66χρο­νος διευ­κό­λυ­νε την 21χρονη, εξα­σφα­λί­ζο­ντας γι’ αυτήν τον χώρο και τους πε­λά­τες, ενώ σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, ελάμ­βα­νε για τις υπη­ρε­σί­ες του αυτές προ­μή­θεια από τις αμοι­βές της.

Προ­έ­κυ­ψε επι­πλέ­ον ότι η 21χρονη είχε νό­μι­μη άδεια για να εκ­δί­δε­ται, ενώ από την έρευ­να στην οικία βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν στην τσά­ντα της το χρη­μα­τι­κό ποσό των 1.020 ευρώ, 9 προ­φυ­λα­κτι­κά και μία ατζέ­ντα – ση­μειω­μα­τά­ριο στο οποίο εμ­φαί­νο­νται αριθ­μός ρα­ντε­βού και λη­φθεί­σες αμοι­βές. Βρέ­θη­κε ακόμη ένα ει­σι­τή­ριο επ’ ονό­μα­τι της 21χρο­νης με ημε­ρο­μη­νία άφι­ξής της στο νησί, από την Αθήνα, την 7η Σε­πτεμ­βρί­ου 2015.

Στο δια­μέ­ρι­σμα που μί­σθω­σε ο 66χρο­νος βρέ­θη­καν επί­σης δύο κι­νη­τά τη­λέ­φω­να και 15 προ­φυ­λα­κτι­κά. Ση­μειώ­νε­ται ότι ο 66χρο­νος έχει απα­σχο­λή­σει και στο πα­ρελ­θόν τις αρχές σε όμοια υπό­θε­ση.

Η Ει­σαγ­γε­λέ­ας Υπη­ρε­σί­ας άσκη­σε Ποι­νι­κή δίωξη για εκ­με­τάλ­λευ­ση ιε­ρό­δου­λης σε βάρος του 66χρο­νου και τον πα­ρέ­πεμ­ψε στο αρ­μό­διο αυ­τό­φω­ρο δι­κα­στή­ριο, από όπου ο κα­τη­γο­ρού­με­νος ζή­τη­σε και πήρε ανα­βο­λή της δίκης για κρείσ­σο­νες λό­γους. Η δίκη θα γίνει τε­λι­κά στις 29 Σε­πτεμ­βρί­ου ενώ το δι­κα­στή­ριο διέ­τα­ξε να αφε­θεί ελεύ­θε­ρος ο 66χρο­νος μέχρι τότε.

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης του 66χρο­νου πα­ρί­στα­ται ο δι­κη­γό­ρος κ. Μ. Βλά­χος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.