Παράλληλα με την υλοποίηση του προγραμματισμού τους όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη σχεδιάζουν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η προετοιμασία των Καλυθενών θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο γήπεδο του συλλόγου, όπου στο πρώτο στάδιο το βάρος θα πέσει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο σύλλογος προγραμμάτισε έξι φιλικές αναμετρήσεις, που θα βοηθήσουν τον Παναγιώτη Ζούνη να «δέσει» την ομάδα του.
Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στις 10/8 τον Κλεόβουλο, στις 17/8 τον Κλεάνθη, στις 21/8 τον Διαγόρα Βατίου, στις 31/8 την Α.Ε. Κατταβιάς, στις 4/9 τον Άρη Αρχαγγέλου και στις 7/9 τον Φοίβο Κρεμαστής.
Οι ώρες και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις θα αποφασιστούν έπειτα από συνεννόηση των συλλόγων.
Λεπτομέρειες για Γαργάλη
Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας Καλυθιών βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Γαργάλη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίβο.
Η διοίκηση έχει συμφωνήσει προφορικά με τον έμπειρο μεσοαμυντικό και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες προς διευθέτηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και να ανακοινωθεί επίσημα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ