Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Οι λεπτομέρειες του αγώνα «Χάλκη 2022»

Από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «Χάλκη 2022», ο τρίτος που περιλαμβάνει το αγωνιστικό καλεντάρι του διοργανωτή Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θάλασσας Ρόδου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε τρεις ιστιοδρομίες, ανά ημέρα, με πολλές συμμετοχές, με τον ΑΣΙΑΘΡ να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 17/6/22 έως την Κυριακή 19/6/22 ο τρίτος προγραμματισμένος από τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου, ιστιοπλοϊκός αγώνας στην περιοχή μας.
Ο αγώνας συνίσταται από τρεις ιστιοδρομίες ανοιχτής θάλασσας. Η πρώτη από τις τρεις ιστιοδρομίες προβλέπεται για την Παρασκευή 17/6 και θα έχει εκκίνηση στην περιοχή ‘’Κάτω Πέτρες’’ το μεσημέρι στις 15:00 ώστε να δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν και όσοι εργάζονται το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτή η ιστιοδρομία θα έχει προορισμό τον Πανορμίτη Σύμης όπου και τα σκάφη με τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν.
Η δεύτερη θα έχει εκκίνηση από τον Πανορμίτη Σύμης το πρωί του Σαββάτου 18/6 στις 12:00 με προορισμό την Χάλκη.
Η τρίτη ιστιοδρομία προβλέπεται για την Κυριακή 19/6 και θα έχει εκκίνηση το πρωί στις 12:00 από την Κάμειρο Σκάλα και προορισμό την επιστροφή στη Ρόδο.
Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον αγώνα, μιας και η Χάλκη είναι ένας προορισμός που επανέρχεται φέτος μετά την περίοδο της πανδημίας. Ο δραστήριος δήμαρχος του νησιού έδειξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία με τον ΑΣΙΑΘΡ στη πρόσφατη συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με σκοπό την ένταξη του προορισμού της νήσου Χάλκης στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες που οργανώνει ο σύλλογος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα ‘’Χάλκη 2022’’
Παρασκευή 17/6/2022, 14:55: Ιστιοδρομία Ανοικτής Θάλασσας, Ρόδος – Πανορμίτης.
Σάββατο 18/6/2022, 11:55: Ιστιοδρομία Ανοικτής Θάλασσας, Πανορμίτης – Χάλκη.
Κυριακή 19/6/2022, 11:55: Ιστιοδρομία Ανοικτής Θάλασσας, Χάλκη – Ρόδος.
Η διοργανώτρια Αρχή και/ή η Επιτροπή Αγώνων, διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν το παραπάνω πρόγραμμα, λόγω καιρικών φαινομένων ή/και άλλων απρόβλεπτων καταστάσεων.
Ειδικές πληροφορίες
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι Κυβερνήτες είναι:
Φόρμα δήλωσης συμμετοχής του σκάφους, η οποία πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη για να γίνει αποδεκτή. Θα γίνει έλεγχος των αριθμών αθλητικής ταυτότητας για να εξακριβωθεί αν είναι ενεργές-σε ισχύ.
Πιστοποιητικό καταμέτρησης σκάφους για το 2022.
Ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σκάφους (να είναι εμφανής η κάλυψη για αγώνες).
Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης σκάφους (Π.Γ.Ε.) σε ισχύ.
Συνδρομή συμμετεχόντων του σκάφους για τον αγώνα (εξαιρούνται νέοι ιστιοπλόοι που συμμετέχουν στον πρώτο τους αγώνα). Ταμειακώς εντάξει θεωρούνται όσοι έχουν εξοφλήσει μέχρι και τη συνδρομή τουλάχιστον του 2021.
Οι Κυβερνήτες να ενημερώσουν το πλήρωμα τους να φροντίσουν την κατάθεση δικαιολογητικών για έκδοση Αθλητικής Ταυτότητας 2022.
Όσοι νέοι πραγματοποιήσουν τον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα του ΑΣΙΑΘΡ να στείλουν email στο asiathr1989@gmail.com (να δηλωθεί ο αγώνας και η ημερομηνία του).
Πληροφορίες, Έφορος Αγώνων – Μιχάλης Κασιώτης, 6948503533».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου