Ειδήσεις

Ανοικτή επιστολή του κ. Παύλου Πανηγύρη

Ανοικτή επιστολή προς την Διευθύντρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Αποστολάκη, με ερωτήματα και καταγγελίες προς την ίδια, που αφορούν την απαξία από μέρους της, του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγίστης, όσον αφορά την λειτουργία του και για τις αυταρχικές αποφάσεις της απέστειλε ο δήμαρχος Μεγίστης κ. Παύλος Πανηγύρης, προσωρινά σε αργία.

Κυρία Αποστολάκη,

Εξηγήστε μας σας παρακαλούμε γιατί επαναφέρατε τον παραιτηθέν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ασβέστη Νικόλαο στην θέση του Προέδρου αφού κατέβαλε την θέση του Δημάρχου Μεγίστης την 25-2-2014 με πράξη σας και στην κενή στη θέση του το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγίστης εξέλεξε Πρόεδρο τον Αμύγδαλο Μιχαήλ με την Απόφαση 5/2014 και η οποία επικυρώθηκε με την 14902/1006/24.3.2014 απόφασή σας και η οποία λέει κατά λέξη ότι η θητεία του νέου Προέδρου λήγει στις 31.8.2014.
Αφού η απόφαση αυτή δεν έχει ακυρωθεί και είναι σε ισχύει γιατί εσείς με έγγραφό σας λέτε να επανέρθει στη θέση του Προέδρου ο Ασβέστης Νικόλαος.
Γιατί ακυρώνετε την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Με ποιο Νόμο; Και επιτέλους το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι ανεξάρτητο να εκλέγει με τις όποιες διαδικασίες λέει ο Δημοτικός Κώδικας;
Είναι να απορεί και να αναρωτιέται κανείς για την συμπεριφορά σας που είναι τελείως παράνομη και ακαταλαβίστικη.
Όσον αφορά την θέση του Δημάρχου που κατέχει ο Αχλαδιώτης Γεώργιος, όπου η θητεία του ως Αντιδημάρχου έληξε την 31-12-2014 είναι περίεργη αφού χωρίς νέα εντολή είτε από τον Δήμαρχο είτε από το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία δεν υπάρχει για το ποιος θα είναι στην θέση του Δημάρχου, είναι να απορεί κανείς για μία ακόμα φορά το ποιος αποφασίζει επιτέλους στον Δήμο Μεγίστης.

Παύλος Πανηγύρης
Δήμαρχος Μεγίστης
(προσωρινά σε αργία)
&
Νεοεκλεγείς
Δήμαρχος Μεγίστης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου