Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Κακλιό, και τον οικονομικό Επόπτη κ. Γιώργο Αντώνογλου.

πραγματοποίησε εχτές το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Οι συναντήσεις του κ. Χατζημάρκου με φορείς, ολοκληρώθηκαν σήμερα με την πρωινή συνάντησή του στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου παρουσία του Προέδρου κ. Αντώνη Καμπουράκη, των δυο Αντιπροέδρων κ. Άρη Σουλούνια και της κας Άντας Καταγιάννη, του Γραμματέα κ. Στέργου Φώκιαλη, του Ταμία κ. Παναγιώτη Ιωαννίδη και των μελών κ,κ, Διαμαντή Σωτηράκη, Νίκου Καντή και Μανώλη Μαρκόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί καθώς αποτελεί αναγκαίο προαπαιτούμενο για την άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών στοχευμένης προώθησης του Τουρισμού.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Χατζησάββα  & τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Θανάση Σταμούλη. Παρόντα ήταν και μέλη του Εργατικού Κέντρου & του Σωματείου.

“Οι παραγωγικοί φορείς και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι του ενιαίου μετώπου που μαζί θα χτίσουμε απέναντι σε όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας θα γίνει με όρους ισότιμης συμμετοχής και οι φυσικοί σύμμαχοί μας την επόμενη ημέρα, είναι αυτοί που σήμερα δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, υπηρετώντας τους φορείς τους που βάλλονται πανταχόθεν.

Με το βλέμμα στην οικονομία και την καρδιά στην κοινωνία, θα χαράξουμε τη νέα πορεία του τόπου μας, ενωμένοι.”

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ