Τοπικές Ειδήσεις

Φ. Ζαννετίδης: «Το θράσος του καταδικασμένου για απάτη Χαρ. Κόκκινου να μιλάει για οικονομική διαχείριση»

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη σε ανακοίνωση του Χαράλαμπου Κόκκινου για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος μιλάει για οικονομική διαχείριση στην Περιφέρεια, είναι θράσος.

Όταν ο καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος, παριστάνει ότι κόπτεται για τον επιχειρηματικό κόσμο των νησιών μας, είναι απύθμενη υποκρισία και λαϊκισμός .

Όταν καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος καταγγέλλει εκείνους που έβαλαν τέλος στη φάμπρικα των διπλοπληρωμένων εισιτηρίων του, για τα ίδια ταξίδια από διαφορετικούς φορείς, είναι ανέκδοτο.

Όταν καταδικασθείς για απάτη κατ’ εξακολούθηση, Χαράλαμπος Κόκκινος, πιστεύει ότι με τις ανακοινώσεις του η κοινή γνώμη θα ξεχάσει τις 39 περιπτώσεις απάτης που διέπραξε, είναι αφέλεια.

Η κοινωνία – δυστυχώς γι αυτόν – δεν πάσχει από συλλογική αμνησία.

Η χολή που χύνει συνεχώς κατά της Περιφερειακής Αρχής, δεν δηλητηριάζει κανέναν άλλο, εκτός από τον ίδιο. Με κάθε ανακοίνωσή του, απλώς επιβεβαιώνει τον εαυτό του και το είδος της πολιτικής που εκπροσωπεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου