Τοπικές Ειδήσεις

ΤΕΕ Δωδεκανήσου: «Στον αγώνα για τη ζωή, είμαστε όλοι μαζί!».

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, ο Τομέας Nέων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς αλλά και της ευαισθησίας που έχουν επιδείξει οι μηχανικοί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διοργανώνει εκδήλωση στήριξης στον αγώνα του συλλόγου «Η Ρόδος για τη ζωή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Βarajar στο κέντρο της πόλης και θα ξεκινήσει στις 19.00. Μια βραδιά αφιερωμένη στον δυσκολο αγώνα της υγείας, με μοναδικό στόχο την αγορά μηχανημάτων ζωτικής σημασίας για τους νησιώτες (συγκεκριμένα θερμοκοιτίδα αεροδιακομιδών για την μεταφορά νεογνών και πολυθρόνα θεραπείας για το Ογκολογικό Τμήμα του ΓΝΡ).

Σας προσκαλούμε, σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης για να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον δύσκολο αγώνα της υγείας.

· Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο σύλλογο «Η Ρόδος για τη ζωή» για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

· θα διατίθενται t-shirt, για την ενίσχυση του συλλόγου «Η Ρόδος για τη ζωή».

 

Σημείωση: στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, PCR ή rapidtest.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου