Ως γνωστόν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την κατασκευή τριών νέων γηπέδων τένις, δύο στο «Έλλη» και ένα στο Κορακόνερο, τα οποία θα είναι στην διάθεση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε μήνυμα προς τον ΡΟΑ, ότι βρίσκεται στο πλευρό του Ομίλου και ότι τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις προς την διοίκησή του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Χατζημάρκου:
«Τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, έκανε άλματα. Σταθήκαμε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, γιατί μας έπεισαν με την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα που λειτουργούν.
Συνδιοργανώσαμε, με τον Ρ.Ο.Α., Διεθνή Τουρνουά που κάθε χρόνο κέρδιζαν απήχηση, συμμετοχές και διεθνείς ομάδες.
Εκτός από τις υπέροχες διοργανώσεις, 240 παιδιά της Ρόδου και 210 ενήλικες αθλούνται στα γήπεδα του Ρ.Ο.Α.
Είχαμε λοιπόν δεσμευθεί στην διοίκηση του Ρ.Ο.Α., να στηρίξουμε τις υποδομές που έχουν στην διάθεσή τους με έργο παρεμβάσεων σε 3 γήπεδα τους. Τα δύο εξ αυτών, βρίσκονται στο κέντρο της Ρόδου, στην περιοχή ‘’Έλλη’’, και το τρίτο στην περιοχή Κορακόνερο.
Φτάσαμε, επιτέλους, μετά την ολοκλήρωση της δημοπράτησης, στην υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης.
Μια δέσμευση που τηρήθηκε, μας δίνει σίγουρα την ηθική ικανοποίηση που την συνοδεύει. Περισσότερο όμως, μας δίνει την ικανοποίηση της στήριξης δημιουργικών δράσεων και πρωτοβουλιών που δίνουν στον τόπο μας και στην κοινωνία προσθετική αξία.
Και γιατί, βεβαίως, η κρίση της πανδημίας θα περάσει.
Και θα επιστρέψουμε, πιο δυνατοί».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ