Τοπικές Ειδήσεις

Μνημόνιο συνεργασίας του δήμου Νισύρου με το Πάντειο πανεπιστήμιο

Στις 11 Ιουνίου υπογράφηκε ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Παντείου Πα/μίου και του Δήμου Νισύρου για επιστημονικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Το μνημόνιο αυτό είναι αποτέλεσμα των συνεχιζομένων από το 2014 επιστημονικών δράσεων που διοργανώνονται στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα γενικότερα από την Ε.ΠΕ.ΤΑΔ. [Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων] σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Στις 6/7/8 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώθηκε Συνέδριο στη Νίσυρο με θέμα Οι νέες τάσεις του Τουρισμού. Η περίπτωση της Νισύρου σε συνεργασία με τον Δήμο της Νισύρου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν καθηγητές/τριες των Α.Ε.Ι. και δημοσιογράφοι με Πρόεδρο Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής την καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Τέσσα Δουλκέρη. Μεταξύ των συνέδρων συμμετείχε και η Πρύτανις του Παντείου Παν/μιου καθηγήτρια κ. Ισμήνη Κριάρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου