Ειδήσεις

Εθελοντικές ροδιακές ημέρες νεφρού

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ρόδου Helionephro σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Ρόδου, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στους συμπολίτες μας θα προβεί στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική εκδήλωση του τρέχοντος έτους σχετικά με τη Χρόνια Νεφρική Νόσο, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο χωριό Απόλλωνα στην κοινοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της τοπικής κοινότητας Απολλώνων από 10:30 έως 13:30.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μ.Χ.Α Helionephro Χειρουργός Ουρολόγος Ζαν Μάρκ Μπιανκινί όπως και ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Δημόπουλος Άρης.
Θα ακολουθήσουν χρήσιμες ιατρικές συμβουλές από τον Ιατρό Ειδικό Νεφρολόγο της Μ.Χ.Α Helionephro Ζερβό Άγγελο, όπως και από τους ιατρούς της Λέσχης Lions Ρόδου, με δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης, ουρικού οξέος, αρτηριακής πίεσης και θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για τη Χρόνια Νεφρική Νόσο.
Δια την ΗΛΙΟΝΕΦΡΟ Δια τη ΛΕΣΧΗ
Dr. ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΡΒΟΣ LIONS ΡΟΔΟΥ
Ειδικός Νεφρολόγος Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιατρός Μ.Χ.Α. ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου