Αθλητικά

Παράβολο 10 ευρώ στα νέα δελτία του ΣΕΓΑΣ

Το «χαράτσι» στα νέα δελτία που υπερψηφίστηκε στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, έχει τεθεί σε εφαρμογή από 1η Σεπτεμβρίου για κάθε νέο δελτίο που θα εκδίδεται.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις αλλά τελικά υπερψηφίστηκαν από τη γενική συνέλευση και με επίσημο έγγραφο της ομοσπονδίας, από την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου έχει τεθεί σε λειτουργία.

Όπως ενημερώθηκαν όλες οι ΕΑΣ, τα σωματεία πρέπει να καταβάλουν 10 ευρώ για την έκδοση κάθε νέου δελτίου. Το συγκεκριμένο ποσό θα παραμείνει στα ταμεία των ΕΑΣ όπως είχε αναφερθεί τη γενική συνέλευση και το μέτρο αυτό μάλιστα είχε στηρίξει ο σύνδεσμος προπονητών στίβου βόρειας Ελλάδας, όμως θα υπάρχει συμψηφισμός με τις επιχορηγήσεις και θα αφαιρείται από το ποσό που θα δίνει ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ στις ΕΑΣ. (sportsfeed.gr)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου