Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Ροδίων Άθλησις, ενημέρωσε ότι πλέον διαθέτει την αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. σε κολύμβηση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική.
Ταυτόχρονα, ενημέρωσε για την δημιουργία του «ΡΟΔΙΩΝ TV», αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μια από τις σημαντικότερες ημέρες στην ιστορία του Ροδίων Άθλησις είναι η σημερινή (σ.σ. Τρίτη)!
Βλέποντας όλοι μας, το τελευταίο διάστημα, τις προσπάθειες της Γ.Γ.Α. τόσο για την εξυγίανση του αθλητισμού όσο και για την στήριξη των υγιών σωματείων, δημιουργώντας την υποχρεωτική ειδική αθλητική αναγνώριση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Ροδίων Άθλησις αποτελεί πλέον ένα από τα λίγα σωματεία πανελληνίως και το μοναδικό στα Δωδεκάνησα το οποίο κατέχει την ειδική αθλητική αναγνώριση σε 6 αθλήματα!
Τα αθλήματα αυτά είναι η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ από το 2014 ενώ πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση των δικαιολογητικών για τα αθλήματα της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής.
Από το 2018 το Ροδίων Άθλησις είναι επίσης το μοναδικό σωματείο στην Ρόδο, αναγνωρισμένο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού Cheerleading, για το οποίο όμως δεν δύναται να δοθεί ειδική αθλητική αναγνώριση καθώς δεν συγκαταλέγεται ακόμη στα Ολυμπιακά αθλήματα.
Η παραπάνω αθλητική διάκριση ήρθε μετά από την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνει στα τελευταία χρόνια το κοινό της Ρόδου, με αποτέλεσμα τα μέλη μας να ξεπερνούν τα 1500 ετησίως. Η εμπιστοσύνη αυτή, μας βοήθησε να εξελιχθούμε και χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου.
Με αφορμή τα παραπάνω θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του επίσημου site του Ροδίων Άθλησις με πολλές και ιδιαίτερες ενότητες, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το επίπεδο εξυπηρέτησης.
Στο rpathlisis.gr , το κοινό μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για το αθλητικό κέντρο και τους εργαζόμενους όπως και να βλέπει την πληρότητα των τμημάτων σε όλα τα αθλητικά προγράμματα τα οποία θα λειτουργήσουν την νέα χρονιά.
Παλιά μας μέλη θα έχουν την δυνατότητα, μπαίνοντας στο ειδικό πεδίο, να ενημερωθούν για τις ημέρες και ώρες του τμήματός τους και να κάνουν την εγγραφή τους από το σπίτι για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ενώ τα νέα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν δοκιμαστική προπόνηση με το πάτημα ενός κουμπιού.
Παρέες οι οποίες επιθυμούν να αθληθούν αυτόνομα θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν την διαθεσιμότητα των χώρων μας (γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου κτλ), καθώς επίσης να έχουν αυτόματη ενημέρωση στο κινητό τους τηλέφωνο για τυχόν διαθέσιμες ημέρες.
Η τιμητική ενότητα “Αθλητής-Προπονητής της εβδομάδας” δημιουργήθηκε ώστε να επιβραβεύονται αθλητές και εργαζόμενοι του Ροδίων Άθλησις για τις αθλητικές τους επιδόσεις και όχι μόνο, κάθε εβδομάδα.
Η ενημέρωση για τους αγώνες του σαββατοκύριακου όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων μας θα είναι καθημερινή, ενώ η καινοτομία ακούει στο όνομα ΡΟΔΙΩΝ TV.
Η νέα ομάδα συνεργατών μας ,στην νέα αγωνιστική περίοδο, θα βιντεοσκοπεί και θα καλύπτει φωτογραφικά όλες τις αθλητικές δραστηριότητες όπως προπονήσεις, αγώνες και λοιπές δράσεις, δημιουργώντας ενημερωτικά βίντεο τα οποία θα προβάλλονται μέσα από την επίσημη σελίδα μας. Συνεντεύξεις αθλητών, προπονητών αλλά και βίντεο ‘’έκπληξη’’ θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα του ΡΟΔΙΩΝ TV.
Τέλος επειδή τα socialmedia έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, ο νέος διαγωνισμός #rodioneisai θα ‘’τρέχει’’ κάθε μήνα, για μέλη και επισκέπτες, επιβραβεύοντας τους νικητές με επιπλέον εκπτώσεις και προσφορές.
Μια επίσκεψη στην σελίδα μας θα σας πείσει.
Η διοίκηση του αθλητικού κέντρου εκφράζει δημόσια σε όλα τα μέλη, την ευγνωμοσύνη της για την προτίμηση που δείχνουν στο σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστούμε».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ