Αθλητικά

Ένωση S.L.2- F.L.: Την Τετάρτη η προσφυγή του Λεβαδειακού για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της Ένωσης S.L.2- F.L. για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Σύμφωνα με την πρόσφατη τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού για να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος απαιτείται πλειοψηφία 3/4 επί του συνόλου των μελών του Δ.Σ. ή της Ένωσης. Στην Λίγκα στην οποία ψηφίζουν 17 μέλη, απαιτούνται τουλάχιστον 13 ψήφοι, ωστόσο η απόφαση για την διακοπή πέρασε με ψήφους 11-4.
Ο Λεβαδειακός λοιπόν, έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την ακύρωση της ψηφοφορίας αλλά και επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
Αίτηση-προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά: 1) της από 22/06/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2-Football League ,2) Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 -Football League, 3) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Σ. Εργοτέλης 88 ΠΑΕ» 4) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας», 5) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. Κέρκυρα», 6) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966», 7)της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης», 8) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων», 9) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Απόλλωνας Λάρισας», 10) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891», 11) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Χανιά», 12) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου», 13) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλας 1965», 14) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΓΑΣ Ιάλυσος 1948», 15) του Προέδρου Μέλους της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2-Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, 16) του Εκπροσώπου της ΕΠΟ κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη ήτοι, απάντων των παρόντων μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2-Football League, κατά της συνεδρίαση της 22/06/2020.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου