Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Ρόδου «γνωριμία με το τένις»

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου ενημερώνει, ότι με την πολύτιμη συνεργασία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.), ειδικότερα του Προέδρου του κ. Πανάγου Μιχαήλ, του τεχνικού συμβούλου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή κ. Παρίσση Γεωργίου, αλλά και εθελοντών διακεκριμένων προπονητών αντισφαίρισης {(με αλφαβητική σειρά): Βαζαίος Φώτης, Γενημανώλη Σταυρούλα, Θεοχαράτος Παναγιώτης, Κοκκίνης Εμμανουήλ, Κοντάκη Ειρήνη, Λυμπερίδης Αντώνης, Μπότσης Μιχαήλ, Πουζουκάκης Κίμωνας}, ολοκληρώθηκε η αθλητική δράση «γνωριμία-εκμάθηση- εκγύμναση αρχαρίων ενηλίκων ηλικίας από 18 – 65 ετών» στο άθλημα της αντισφαίρισης (tennis 2019) που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και διήρκησε από τις αρχές Φεβρουάριο έως και τα τέλη Μαΐου 2019.

Πενήντα και πλέον δημότες – πολίτες, έλαβαν μέρος σ’ αυτήν την αθλητική δραστηριότητα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ την Τρίτη 12/06/2019 (20:00) στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., παρουσία του Αντιδημάρχου Δήμου Ρόδου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριου (Τέρη), έλαβε χώρα η επίδοση των «Βεβαιώσεων Επιτυχούς Παρακολούθησης», των συμμετεχόντων, αλλά και επιδόσεις «Τιμής Ένεκεν», προς τους εθελοντές εκπαιδευτές-προπονητές του αθλήματος που συνέδραμαν αποφασιστικά τους προηγούμενους μήνες, εντός των γηπέδων αντισφαίρισης που παραχωρήθηκαν από τον Ρ.Ο.Α., ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιτυχής αθλητική δράση.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε επίσης, ως ενθύμιο, το βιβλίο του Μανώλη Μακρή, 2017, Ιστορία της Ρόδου, έκδοση και ευγενική χορηγία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδ/σου, ενώ τον «μπουφέ» των κερασμάτων και των ποτών που διανεμήθηκαν στο Tennis Club του Σπύρου Τσιρακάκη επιμελήθηκε και προσέφερε ο Ρ.Ο.Α.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου