ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν άμεσα δυο γυναίκες για κλοπή κοσμημάτων από χρυσοχοείο στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κλοπη κοσμήματα

Οι δρά­στι­δες είχαν με­τα­βεί στο νησί έχο­ντας σκοπό τη διά­πρα­ξη κλο­πών με τη μέ­θο­δο της απα­σχό­λη­σης

 Επι­πλέ­ον εξι­χνιά­στη­καν άλλες δυο πα­ρό­μοιες υπο­θέ­σεις

 Τα αφαι­ρε­θέ­ντα κο­σμή­μα­τα κα­τα­σχέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν στο δι­καιού­χο

 Συ­νε­λή­φθη­σαν χθες (13 Ιου­νί­ου 2018) το από­γευ­μα στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου, δυο ημε­δα­πές γυ­ναί­κες ηλι­κί­ας 25 και 30 ετών κα­τη­γο­ρού­με­νες για διά­πρα­ξη δια­κε­κρι­μέ­νων κλο­πών.

 Όπως δια­κρι­βώ­θη­κε κατά την αστυ­νο­μι­κή έρευ­να, οι δρά­στι­δες είχαν με­τα­βεί πρό­σφα­τα στο νησί έχο­ντας σκοπό την αφαί­ρε­ση κο­σμη­μά­των από χρυ­σο­χο­εία με τη μέ­θο­δο της απα­σχό­λη­σης.

Ει­δι­κό­τε­ρα, χθες το με­ση­μέ­ρι στην πόλη της Ρόδου οι δυο γυ­ναί­κες αφαί­ρε­σαν από χρυ­σο­χο­είο χρυ­σές αλυ­σί­δες συ­νο­λι­κής αξίας -4.000- ευρώ.

Το πε­ρι­στα­τι­κό κα­ταγ­γέλ­θη­κε στην Αστυ­νο­μία και πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου κα­τά­φε­ραν άμεσα να τις εντο­πί­σουν.

Τα κλεμ­μέ­να χρυ­σα­φι­κά κα­τα­σχέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν στο δι­καιού­χο.

Στο πλαί­σιο διε­ρεύ­νη­σης της υπό­θε­σης εξι­χνιά­στη­καν άλλα δυο πα­ρό­μοιες  κλο­πές που διέ­πρα­ξαν, οι κα­τη­γο­ρού­με­νες μαζί με άγνω­στη συ­νερ­γό τους, την 12.05.2018.

Οι συλ­λη­φθεί­σες οδη­γού­νται σή­με­ρα στον κ. Ει­σαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.