Αποφασισμένοι να «ταράξουν τα νερά» του νέου πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, είναι οι άνθρωποι του Δαμάγητου, καθώς είναι έτοιμοι να «πυροδοτήσουν» τις μετεγγραφικές «βόμβες» με την απόκτηση των Λάκη Αξιώτη και Μπάμπη Επιφάνη.
Η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν προκύψει προφορικές συμφωνίες και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα επιδιώξουν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί και τυπικά οι απόκτησή τους.
Στην περίπτωση που ο Δαμάγητος καταφέρει τελικά και εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του, τους Αξιώτη και Επιφάνη τότε θα ανεβάσει κατά πολύ την ποιότητα του ρόστερ, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής με πλούσια εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Έξι ανανεώσεις
Ταυτόχρονα με τις μετεγγραφικές υποθέσεις, οι άνθρωποι του Δαμάγητου ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Νώντα Αξιώτη.
Ο σύλλογος του Θεολόγου συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Δημήτρη Πασάλη, Ντίν Τόμσον, Μιχάλη Γρηγοριάδη, Σίλα Νικολίκο, Άλεξ Ζερβό και Ρόνι Μέμα που θα ενισχύσουν τον Δαμάγητο και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ συνεχίζονται και εντός των ημερών αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ