ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καινούργια γυναικεία ενδύματα θα διανεμηθούν σήμερα στον Αγιο Παντελεήμονα

news room 2 λεπτά ανάγνωση
αγ. παντελεημον

Είναι προ­σφο­ρά Ρό­διου επι­χει­ρη­μα­τία

Και­νούρ­για  γυ­ναι­κεία εν­δύ­μα­τα θα δια­νε­μη­θούν σή­με­ρα, Κυ­ρια­κή 14 Ιου­νί­ου, από την εκ­κλη­σια­στι­κή επι­τρο­πή του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να.

Όπως δή­λω­σε ο εφη­μέ­ριος του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να κ. Χρή­στος  Σιάν­νας, τα εν­δύ­μα­τα  προ­σέ­φε­ρε  γνω­στός επι­χει­ρη­μα­τί­ας που δεν θέ­λη­σε να δη­μο­σιο­ποι­η­θεί το όνομά  του.

«Από γνω­στό επι­χει­ρη­μα­τία της πόλης μας έχουν προ­σφερ­θεί πολλά και­νούρ­για εν­δύ­μα­τα, γυ­ναι­κεία. Το φορ­τίο που πα­ρε­λά­βα­με πραγ­μα­τι­κά ήταν πολύ με­γά­λο. Κα­λού­με όσες συ­μπο­λί­τισ­σές μας έχουν ανά­γκη να έρ­θουν και να δια­λέ­ξουν ρούχα της αρε­σκεί­ας τους», δή­λω­σε στη «δ»  ο κ. Χρή­στος Σιάν­νας.

Η δια­νο­μή των εν­δυ­μά­των θα γίνει  στο πνευ­μα­τι­κό κέ­ντρο του ναού μετά το πέρας της θείας λει­τουρ­γί­ας.

«Όσοι έχουν ανά­γκη να πε­ρά­σουν από το Πνευ­μα­τι­κό Κέ­ντρο του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να, να πά­ρουν τα εν­δύ­μα­τα και να κα­λύ­ψουν τις ανά­γκες τους. Ευ­χα­ρι­στώ πολύ τον επι­χει­ρη­μα­τία  που μας βο­ή­θη­σε και προ­σέ­φε­ρε τα ρούχα», δή­λω­σε ο κ. Σιάν­νας.

Σε ερώ­τη­ση αν συ­νε­χί­ζε­ται η δια­νο­μή τρο­φί­μων   σε εκεί­νους που αντι­με­τω­πί­ζουν οι­κο­νο­μι­κά προ­βλή­μα­τα ο κ.  Σιάν­νας δή­λω­σε πως ο αγώ­νας για την στή­ρι­ξη εκεί­νων που βρί­σκο­νται σε δεινή  οι­κο­νο­μι­κή θέση συ­νε­χί­ζε­ται.

«Καλώ τους επι­χει­ρη­μα­τί­ες  της Ρόδου να  στη­ρί­ξουν το έργο μας και να προ­σφέ­ρουν τρό­φι­μα. Με­ρι­κές φορές αι­σθα­νό­μα­στε πως σε αυτή την υπό­θε­ση εί­μα­στε μόνοι μας. Αυ­ξά­νο­νται συ­νε­χώς οι άν­θρω­ποι που αντι­με­τω­πί­ζουν οι­κο­νο­μι­κά προ­βλή­μα­τα και χρειά­ζο­νται στή­ρι­ξη. Στον αγώνα για τη στή­ρι­ξη των αδυ­νά­μων χρειά­ζο­νται πολ­λοί», τό­νι­σε ο κ. Σιάν­νας.

Σε ερώ­τη­ση σχε­τι­κά με τους λό­γους που τον ώθη­σαν να δη­λώ­σει πως στον αγώνα αυτό είναι μόνος, ο κ. Σιάν­νας είπε:

«Υπάρ­χουν άν­θρω­ποι που χρή­ζουν στή­ρι­ξης στην ενο­ρία μας. Εμείς πρέ­πει να τους βοη­θή­σου­με. Σε κα­θη­με­ρι­νή βάση  ανα­ζη­τώ εκεί­νους που μπο­ρούν να προ­σφέ­ρουν και να στη­ρί­ξουν εκεί­νους που είναι σε δύ­σκο­λη θέση. Δύ­να­μη μου δίνει ο Άγιος Πα­ντε­λε­ή­μο­νας».

Τα μέλη της εκ­κλη­σια­στι­κής επι­τρο­πής του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να ετοι­μά­ζουν κα­θη­με­ρι­νά πε­νή­ντα με­ρί­δες φα­γη­τού, που δια­νέ­μο­νται σε ανα­ξιο­πα­θού­ντες.

«Δια­νέ­μου­με κα­θη­με­ρι­νά πε­νή­ντα με­ρί­δες φα­γη­τού. Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω εκεί­νους που  μας στη­ρί­ζουν και τους συ­νερ­γά­τες μου, οι οποί­οι  ερ­γά­ζο­νται αγόγ­γυ­στα για να  βοη­θή­σουν όσους για διά­φο­ρους λό­γους έχουν βρε­θεί στο πε­ρι­θώ­ριο της ζωής», δή­λω­σε ο κ.  Σιάν­νας.

Από την Εκ­κλη­σια­στι­κή Επι­τρο­πή του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να θα διορ­γα­νω­θεί στο τέλος Ιου­νί­ου εκ­δρο­μή στα Απόλ­λω­να για τα  μέλη της ενο­ρί­ας.

«Θα με­τα­βού­με στα Απόλ­λω­να.  Θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί θεια λει­τουρ­γία. Η εκ­δρο­μή θα αφορά τα μέλη της ενο­ρί­ας μας», δή­λω­σε ο κ. Σιάν­νας.

Να ση­μειω­θεί πως  στο τέλος του πε­ρα­σμέ­νου Μαΐου δια­νε­μή­θη­καν σε όλους τους κα­τοί­κους της πε­ριο­χής, όπου λει­τουρ­γεί ο ιερός ναός του Αγίου Πα­ντε­λε­ή­μο­να,  800 πα­κέ­τα με    κα­λα­μά­ρια  και συ­σκευα­σί­ες  με τυ­ρο­πι­τά­κια, σπα­να­κο­πι­τά­κια και μπου­γα­τσά­κια.

Τα τρό­φι­μα προ­σέ­φε­ραν επι­χει­ρη­μα­τί­ες του νη­σιού που στη­ρί­ζουν το έργο του ιερέα κ. Χρή­στου Σιάν­να και των μελών της εκ­κλη­σια­στι­κής επι­τρο­πής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.