ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος, μετά την επίθεση με ρόπαλο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση

Ελεύ­θε­ρος με τους πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους της κα­τα­βο­λής χρη­μα­τι­κής εγ­γύ­η­σης ύψους 5.000 ευρώ και της εμ­φά­νι­σής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του, αφέ­θη­κε χθες, μετά την απο­λο­γία του, με ομό­φω­νη από­φα­ση της τα­κτι­κής Ανα­κρί­τριας Ρόδου και του Ει­σαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου, ένας 36χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος τραυ­μά­τι­σε σο­βα­ρά με ρό­πα­λο στο πρό­σω­πο έναν 42χρονο υπάλ­λη­λο σου­βλα­τζί­δι­κου στη Με­σαιω­νι­κή Πόλη, την 29η Οκτω­βρί­ου 2012.

Η δι­κο­γρα­φία σε βάρος του σχη­μα­τί­στη­κε από αστυ­νο­μι­κούς του Α.Τ. Ρόδου. Σύμ­φω­να με τη μή­νυ­ση του 42χρο­νου ο δρά­στης του επι­τέ­θη­κε απρό­κλη­τα την 05.30 τα ξη­με­ρώ­μα­τα της 28ης Οκτω­βρί­ου 2012 με ξύ­λι­νο ρό­πα­λο και του προ­κά­λε­σε τραύ­μα στη γνάθο.

Το θύμα είχε σχο­λά­σει από τη δου­λειά του και την ώρα εκεί­νη με­τέ­βη σε πα­ρα­κεί­με­νο του σου­βλα­τζί­δι­κου κάδο για να πε­τά­ξει σκου­πί­δια.

Ο 42χρο­νος δια­κο­μί­σθη­κε στα επεί­γο­ντα του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου και στη συ­νέ­χεια ει­σή­χθη στην ΩΡΛ, όπου και νο­ση­λεύ­θη­κε εκτός κιν­δύ­νου. Σύμ­φω­να με τη μή­νυ­ση του θύ­μα­τος ο δρά­στης μισή ώρα ενω­ρί­τε­ρα από την επί­θε­ση είχε πε­ρά­σει από το κα­τά­στη­μα και χωρίς λόγο άρ­χι­σε να υβρί­ζει τους υπαλ­λή­λους.

-Στο με­τα­ξύ στην Ει­σαγ­γε­λία Πλημ­με­λειο­δι­κών Ρόδου υπο­βλή­θη­κε χθες από το ΑΤ Ρόδου δι­κο­γρα­φία σε βάρος ενός 48χρο­νου κα­τοί­κου Αγίων Απο­στό­λων και του 26χρο­νου γιου του για επί­θε­ση σε βάρος ενός 46χρο­νου και μιας 22χρο­νης κα­τοί­κων της ίδιας πε­ριο­χής.

Σύμ­φω­να με τις εγκλή­σεις των φε­ρο­μέ­νων ως θυ­μά­των, την 08.45 ώρα της 4ης Νο­εμ­βρί­ου 2013, απέ­να­ντι από το δη­μο­τι­κό σχο­λείο των Αγίων Απο­στό­λων ο πρώ­τος δρά­στης, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας ξύ­λι­νο ρό­πα­λο, επι­τέ­θη­κε στον 46χρονο και άρ­χι­σε να τον χτυ­πά­ει στο κε­φά­λι, ενώ ο δεύ­τε­ρος δρά­στης, κατά τη διάρ­κεια της επί­θε­σης τον κρα­τού­σε ακι­νη­το­ποι­η­μέ­νο.

Στην προ­σπά­θεια της 22χρο­νης να απο­τρέ­ψει τους δρά­στες, ο δεύ­τε­ρος φέ­ρε­ται να τη χτύ­πη­σε με γρο­θιά στο πρό­σω­πο.

Αιτία του πε­ρι­στα­τι­κού ήταν η προ δύο ημε­ρών, από τις κα­ταγ­γελ­θεί­σες πρά­ξεις, στην ίδια πε­ριο­χή, λε­κτι­κή αντι­πα­ρά­θε­ση του 46χρο­νου με τον πρώτο δρά­στη, όταν ο πρώ­τος ζή­τη­σε εξη­γή­σεις από το δεύ­τε­ρο για το λόγο που συ­κο­φα­ντεί τη σύ­ζυ­γό του.

Ο 46χρο­νος δια­κο­μί­στη­κε με ασθε­νο­φό­ρο στα επεί­γο­ντα του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου, όπου δια­πι­στώ­θη­κε ρωγ­μώ­δες κά­ταγ­μα στην αρι­στε­ρή κρο­τα­φι­κή χώρα και ει­σή­χθη για νο­ση­λεία.

Οι δρά­στες, παρά την ανα­ζή­τη­σή τους, δεν κα­τέ­στη δυ­να­τόν να συλ­λη­φθούν εντός ορίων αυ­το­φώ­ρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.