Ειδήσεις

Συνεδριάζει την Τρίτη το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Την ερχόμενη Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ συνεδριάζει η διοίκηση του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση Προέδρου.

2. Οριστική κατακύρωση του Διεθνούς διαγωνισμού του υποέργου 1 «Ολοκληρωμένο περιβάλλον δημιουργίας ψηφιακών δράσεων για τη μείωση της γραφειοκρατίας και υποστήριξης ψηφιακών εμπορικών εκθέσεων και εφαρμογών e-commerce για τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου» του έργου «Ψηφιακές δράσεις Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων».

3. Ενημέρωση επί του πλάνου συνδιαφήμισης των νησιών της Δωδεκανήσου μέσω αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Επικαιροποίηση της υπ’αριθμ. 368/4/18-12-2012 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου, ως προς την κατανομή του εγκεκριμένου ποσού, για τουριστική προβολή των νησιών μας.

4. Λειτουργία του Επιμελητηρίου ως φορέας άτυπης μάθησης – εισηγητής κ. Στέργιος Γιαλλίζης.

5. Προβλήματα σε επιχειρήσεις & επαγγελματίες από την μη έκδοση φορολογικής ενημερότητας, σε περιπτώσεις ύπαρξης βεβαιωμένων οφειλών σε ρύθμιση.

6. Έγκριση Πρακτικών Δ.Σ. 378/30-1-2014 και 379/20-3-2014.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου