Με μία σειρά από στόρις ενημέρωσε το κοινό του ο δημοφιλής youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης για την παράσταση που φαίνεται να έχει προγραμματίσει να δώσει στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος η παράστασή του είναι προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου και ώρα 20.30 στο Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στους ακολούθους του, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, αν και το ΡΟΔΟΝ έχει χωρητικότητα 700 ατόμων θα διατεθούν μόνο 285 εισιτήρια για τα οποία ήδη έχει αρχίσει η προπώληση σε τέσσερα σημεία της πόλης, ενώ δεν θα υπάρχουν άλλα διαθέσιμα στην είσοδο την ημέρα της παράστασης.
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι από τους πιο διάσημους Έλληνες youtubers με 366 χιλ εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο youtube και πάνω από 550χιλ ακολούθους στο instagram ενώ τα βίντεο του ξεπερνούν τα 1.000.000 views.
Όπως φαίνεται και το κοινό του στη Ρόδο είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν αρχίσει να προμηθεύονται εισιτήρια για τη μία και μοναδική παράστασή του στο νησί.
Παρά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που προβλέπουν κατά το διάστημα 11 με 23 Αυγούστου την αναστολή σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσιας εκδήλωσης στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων, φαίνεται πως η παράσταση θα διεξαχθεί κανονικά με μειωμένο αριθμό ατόμων και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Να θυμίσουμε πως από τις 9 Αυγούστου απαραίτητη είναι πλέον η χρήση μάσκας και σε θερινά σινεμά, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, που ισχύει μέχρι 31/08, η χρήση της επιβάλλεται σε παντός είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους και οι θεατές θα πρέπει να φοράνε μάσκα καθόλη τη διάρκεια της παράστασης, ενώ οι παραβάτες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ