Μετά από την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κρητικό, οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου ξεκίνησαν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του έμπειρου τεχνικού.
Ο… χορός των ανανεώσεων άρχισε με την επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου με τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Συγκεκριμένα, την φανέλα του Αγίου Ισιδώρου και στην σεζόν 2019- 2020 θα φοράνε οι Παρασκευάς Δημητράκης, Παρασκευάς Διακοπαρασκευάς, Τάσος Αναστασάς και Χρήστος Διακοηλίας οι οποίοι συμφώνησαν με την διοίκηση στην ανανέωση των συμβολαίων τους.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου συνεχίζουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται νέες ανανεώσεις συμβολαίων.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κρητικό, έχει ξεκινήσει την μετεγγραφική της αναζήτηση, προκειμένου να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο δυναμικό, στις θέσεις που έχει διαπιστώσει κενά ο έμπειρος τεχνικός.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ