ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος πρόεδρος του ΕΟΤ ο Αιγαιοπελαγίτης Χαρ. Καρίμαλης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΟΤ

Οικο­λό­γος και πολι­τευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ ο νέος επι­κε­φα­λής του Ελλη­νι­κού Οργα­νι­σμού Του­ρι­σμού.

Ο προ­ερ­χό­με­νος από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ πολι­τι­κός μηχα­νι­κός Χαρά­λα­μπος Καρί­μα­λης θα είναι, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες του Euro2day.gr, ο νέος πρό­ε­δρος του Ελλη­νι­κού Οργα­νι­σμού Του­ρι­σμού (ΕΟΤ).

Στην επιλογή αυτή φέρο­νται να  κατέ­λη­ξαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και οι σχε­τι­κές ανα­κοι­νώ­σεις ανα­μέ­νε­ται να γίνουν τις αμέσως επό­με­νες μέρες.

Η  τοπο­θέ­τηση νέου επι­κε­φα­λής στον ΕΟΤ δρο­μο­λο­γεί την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του οργα­νι­σμού, ο οποίος παρέ­μενε ακέ­φα­λος το τελευ­ταίο διά­στημα, μετά την απο­χώ­ρηση του πρώην προ­έ­δρου του Σπύρου Αλεξίου και την πρό­σφατη παραί­τηση του Γ.Γ του Δημ. Τρυ­φω­νό­που­λου, ο οποίος θα ανα­λά­βει θέση στον Παγκό­σμιο Οργα­νι­σμό Του­ρι­σμού (ΠΟΤ).

Ο Χαρ. Καρί­μα­λης σπού­δασε πολι­τι­κός μηχα­νι­κός στο Αρι­στο­τέ­λειο Πανε­πι­στή­μιο Θεσ/νίκης την περίοδο 1977-1983. Στη συνέ­χεια έκανε τη διδα­κτο­ρική του δια­τριβή στο Εθνικό Μετσό­βειο Πολυ­τε­χνείο (1983-1986) και ήταν για δύο χρόνια ο πρώτος πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Μετα­πτυ­χια­κών του ΕΜΠ.

Δρα­στη­ριο­ποι­ή­θηκε ως ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τίας και εργο­λή­πτης δημο­σίων έργων. Κατα­σκευα­στής από το 1996, αρχικά στη δυτική Αττική (Πετρού­πολη) και στην περιοχή της Βάρης όπου και ζει.

Αιγαιο­πε­λα­γί­της, κατά­γε­ται από την Ικαρία και ήταν τρεις φορές υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλο­γική περι­φέ­ρεια Σάμου.

Στις δημο­τι­κές εκλογές του 2014 ήταν υπο­ψή­φιος δημο­τι­κός σύμ­βου­λος στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον συν­δυα­σμό «Ριζο­σπα­στική Κίνηση πολιτών», που είχε ως επι­κε­φα­λής και υπο­ψή­φιο δήμαρχο τον Αθα­νά­σιο Ματό­πουλο και υπο­στη­ρί­χθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χαρ. Καρί­μα­λης δηλώνει ενεργό μέλος οικο­λο­γι­κών οργα­νώ­σεων και κοι­νω­νι­κών κινη­μά­των πολιτών. Είναι παντρε­μέ­νος κι έχει τρεις κόρες.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, η επι­ση­μο­ποί­ηση της τοπο­θέ­τη­σής του στη θέση του προ­έ­δρου του Δ.Σ. του ΕΟΤ τοπο­θε­τεί­ται χρονικά στα μέσα της βδο­μά­δας.

Θα ακο­λου­θή­σει η τοπο­θέ­τηση νέου Γ.Γ στον ΕΟΤ , θέση στην οποία συγκε­ντρώ­νο­νται οι εκτε­λε­στι­κές αρμο­διό­τη­τες  στη διοί­κηση του οργα­νι­σμού.

euro2day.gr/

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.