Τοπικές Ειδήσεις

Περιοδεία του Στράτου Καρίκη και των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ στην Ιαλυσό

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις του υπ.Δημάρχου για την περιοχή

Στη δημοτική ενότητα Ιαλυσού περιόδευσε χθες ο υπ.Δήμαρχος κ.Στράτος Καρίκης μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Οι πολίτες της Ιαλυσού έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Στράτου Καρίκη , πιστεύουν στο πρόγραμμα του, στηρίζουν μια ανεξάρτητη κίνηση με νέους, καθαρούς και άφθαρτους υποψηφίους που θέλουν και μπορούν να ανατρέψουν το σημερινό σκηνικό παρακμής και στασιμότητας.

Ο υπ.Δήμαρχος κ.Καρίκης έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες , στους οποίους διένειμε το πρόγραμμα του και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης του Στράτου Καρίκη με τους πολίτες ήταν η εγκατάλειψη της περιοχής αλλά και το κυκλοφοριακό στην παραλιακή οδό.

Ο Στράτος Καρίκης τόνισε ότι στο πρόγραμμα του περιλαμβάνεται η δημιουργία διοικητικής δομής του Δήμου στην Ιαλυσό αλλά και η εκχώρηση συγκεκριμένων και νέων αρμοδιοτήτων αλλά και πόρων στα συμβούλια των κοινοτήτων, που θα αποκτήσουν πλέον ρόλο λόγο ύπαρξης και θα μπορούν να κάνουν μικρά έργα και να αντιμετωπίζουν άμεσα τα προβλήματα της περιοχής.

Ο υπ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προγραμματικές του προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, την ενίσχυση του πρασίνου και τη δημιουργία χώρων άθλησης αλλά

και στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου του νέου δρόμου, που θα ξεκινάει από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και θα καταλήγει στον υπάρχοντα κόμβο Παστίδας και θα αποσυμφορήσει τον παραλιακό δρόμο.

‘’ Οι πολίτες στηρίζουν την προσπάθεια μας. Η Ρόδος αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν χρειάζεται αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, αυτούς που δεν έχουν πρόγραμμα και δεν μπορούν.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ εγγυάται έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο με ανοιχτές τις πόρτες για τους πολίτες και όχι ένα Δήμο κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας. Στις 26 Μαϊου είναι στο χέρι μας να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο.’’ τόνισε ο Στράτος Καρίκης.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου