Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Διακίδη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί πολίτες της Ρόδου,
η δική μου συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές στις 18 Μαϊου 2014 έχει ως αφετηρία την ανάγκη ενεργού συμμετοχής στα κοινά, τη συμμετοχή στις εξελίξεις και την προοπτική για τον τόπο μας και τη διαμόρφωση των κατάλληλων προδιαγραφών για το μέλλον των παιδιών μας. Με γνώμονα τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για την επίλυση καίριων προβλημάτων του νησιού μας, την ανάληψη δράσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με σεβασμό στον συνάνθρωπο. Έχοντας έντονη την περιβαλλοντική συνείδηση και όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα σχετικά με την υγεία, την παιδεία και τη Δια Βίου Μάθηση θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω θετικά στο να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες για κάθε πολίτη, για όλα τα παιδιά αυτού του τόπου. Υπάρχει η αδήριτη ανάγκη ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και πολιτικές, αλλά και επί του πρακτέου δράσεις. Θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση, να οργανώσουμε μαζί νέες συνθήκες οργάνωσης της καθημερινότητας μας, να αφουγκραζόμαστε τις απόψεις των ενεργών πολιτών και να είμαστε συνοδοιπόροι και από κοινού να διαμορφώσουμε τη Ρόδο μας και τη αειφόρο-βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή μας.
Σας καλώ να είστε παρόντες με τη ψήφο σας, γιατί το οφείλουμε να είμαστε συμμέτοχοι στις εξελίξεις και όλοι μαζί να προσδιορίσουμε προς τα πού θέλουμε να πάνε τον τόπο μας.
Ας δώσουμε τη δύναμη σε ανθρώπους που αξίζουν και μπορούν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια κα έξω από κάθε λογική διαπλοκής αλλά με αφόρμηση την αξιοκρατία, την ηθική και το δίκαιο, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.
Τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις από ανθρώπους που έχουν το επιστημονικό υπόβαθρο, την εμπειρία και κυρίως τη θέληση αλλά και τη δύναμη να δουλέψουν ομαδικά και με σύνεση για την επίλυση τους.
Η δική επιλογή στο πρόσωπο του Χατζή Χατζηευθυμίου ήταν μονόδρομος γιατί ο ίδιος πρεσβεύει την ανιδιοτέλεια, είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη, χαρακτηρίζεται από ευγένεια ψυχής, συνέπεια, εργατικότητα, αξιοπιστία, έχει όραμα και ανταποκρίνεται στο ρόλο του ηγέτη, και κυρίως έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει νέα προοπτική στον τόπο μας, έχοντας δομημένο σχέδιο δράσης, αποφασιστικότητα και είναι πάντα διαθέσιμος να ακούσει, ανοικτός στους νέους ανθρώπους, τους δίνει βήμα, φωνή.
Δίνουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης στο Χατζή Χατζηευθυμίου και στην παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία» ΡΟΔΗ
Με πάθος και δύναμη
Με νέους ανθρώπους και έμπειρους
Για τη Ρόδο των ονείρων και της καρδιάς μας
Για εμάς και τα παιδιά μας
Με εκτίμηση,
Αικατερίνη Διακίδη –Κώστα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Εκλογική Περιφέρεια Αφάντου
Παράταξη «ΡΟΔΗ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου