Αθλητικά

Με μεγάλη συμμετοχή το διαδικτυακό σεμινάριο του ΑΣΙΑΘΡ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή το πρωί της Κυριακής, το σεμινάριο «Παρουσίαση Κανονισμών Ιστιοπλοΐας» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Ο ΑΣΙΑΘΡ σεβόμενος τους περιορισμούς που ισχύουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοїού, διοργάνωσε το σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη και με την χρήση ειδικής εφαρμογής. Όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εισηγήσεις από τα σπίτια τους. Την παρουσίαση έκαναν τα μέλη του Συλλόγου και Διεθνείς Κριτές Γιάννης Κλείδωνας και Τάσος Φώτης τους οποίους το ΔΣ ευχαριστεί θερμά, ενώ παρακολούθησαν 65 ιστιοπλόοι. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως, για την επιτυχή διαδικτυακή παρουσιάση του σεμιναρίου «Κανονισμοί αγώνων»:

-Τον Γιάννη Κλείδωνα, ο οποίος έστησε την διαδικτυακή ρύθμιση, λειτουργία και την τεχνική υποστήριξη στην πρωτοβουλία του Δ.Σ. να ανοίξει ένα νέο σημαντικό παράθυρο επικοινωνίας και επιμόρφωσης των μελών μας

-Τους διοργανωτές και παρουσιαστές του Σεμιναρίου Διεθνείς Κριτές Τάσο Φώτη και Γιάννη Κλείδωνα

-Τους συμμετέχοντες αλλά και σε αυτούς που Δήλωσαν συμμετοχή και δεν μπόρεσαν σήμερα να συνδεθούν.

-Όλους αυτούς που συμμετείχαν ενεργά στην ενημέρωση μας μέσω SMS, μέσω της πληροφόρησης μέσω του site μας και αυτούς που μας βοηθούσαν τηλεφωνικά για να επιλύσουμε τεχνικά προβλήματα σύνδεσης. Δεν αναφέρω ονόματα, τους γνωρίζετε!

-Τον συνεργάτη ενημέρωσης του site μας, Μιχόπουλο Χάρη, για την άμεση και επιτυχημένη κατασκευή – ανάρτηση των ενημερώσεων και οδηγιών.

Για να βελτιώσουμε την νέα διαδικασία της διαδικτυακής επικοινωνίας και να φέρουμε κοντά μας όσους δεν Δήλωσαν Συμμετοχή για διάφορους λόγους αλλά και όλους αυτούς που δεν ήταν ενεργοί τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσατε να γράψετε τις προτάσεις σας και τις παρατηρήσεις στο e-mail μας info@asiathr.gr, σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης, σύνδεσης, παρουσίασης και βοήθειας. κ.ά.

Κυβερνήτες, μπορείτε και εσείς να έχετε την δική σας τηλεδιάσκεψη με το πλήρωμα σας ή και με άλλη ομάδα που θα δημιουργήσετε. Πληροφορίες θα μπορείτε να βρείτε στο site μας σύντομα.

Μένουμε στην στεριά, μένουμε στο σπίτι μας αλλά όλοι μαζί με τις Τηλε – ενημερώσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις του sυλλόγου μας. Θα πρέπει να μπαίνετε συχνά στο site του Συλλόγου (στην επιλογή ΝΕΑ) για να ενημερώνεστε.

Θα ακολουθήσουν : η τηλεδιάσκεψη «Ενημέρωση των Κυβερνητών». Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι. κ.ά.».

Ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση σας να συμμετάσχετε. Περιμένουμε τις προτάσεις και τις απόψεις σας στο E-mail μας info@asiathr.gr.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου