Ειδήσεις

Επίσκεψη του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ στο ΕΚΡ

Επίσκεψη στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γιώργος Καββαθάς συνοδευόμενος από τον Εργατολόγο κο Γιώργο Ρωμανιά και τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΔ κο Γιάννη Κακλιό.
Εκ μέρους του Ε.Κ.Ρ στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σάββας Χατζησάββας, ο Γεν. Γραμμ. Νίκος Τριπολίτης και ο Εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Εγγλέζος. Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ ενημέρωσε τους επισκέπτες για την κατάσταση των εργαζομένων της περιοχής και τόνισε άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Ε.Κ.Ρ και τις οργανώσεις των επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων της Ρόδου, που είναι και μέλη της ΓΣΕΒΕΕ.
Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης αντίθεση των δύο οργανώσεων στο νέο ασφαλιστικό, καθώς και η κοινή θέση στο θέμα του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ επανάλαβε την θέση του ότι δεν υπάρχει καμιά ανάγκη για άνοιγμα του εργασιακού, θέση που έχει επανειλημμένα εκφράσει και στους εκπροσώπους των δανειστών ( ΔΝΤ και Ε.Ε)
Ο Πρόεδρος του ΕΚΡ ευχαρίστησε τον κο Καββαθά για την επίσκεψη, καθώς και για τη σταθερή υποστήριξη που δίνει η ΓΣΕΒΒΕ, αν και εργοδοτική οργάνωση, στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, τονίζοντας επιπλέον τον ουσιαστικό και θετικό ρόλο, που παίζει ο ίδιος προσωπικά και η ΓΣΕΒΕΕ στην διαδικασία υπογραφής ΕΓΣΣΕ.
Η Συνεργασία του Ε.Κ.Ρ και της ΓΣΕΒΕΕ θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα στη βάση των κοινών προβλημάτων των μελών μας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου