Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στην web-tv του Εργοτέλη για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όσον αφορά στα αποτελέσματα, σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση, χωρίς ωστόσο να στέκομαι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Αναφέρομαι σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος, καθώς όσα είχαμε δουλέψει στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, δείχνουν να εφαρμόζονται μέσα στο γήπεδο.
Σίγουρα αυτό που έχουμε δείξει σε όλα τα ματς είναι αυτό που είχαμε σαν ζητούμενο, να παρουσιάσουμε δηλαδή μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να κερδίζει όλους όσους έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο. Πού θα φτάσουμε, θα το δείξει η πορεία.
Από τις λέξεις που κυριαρχούν στα αποδυτήρια από την πρώτη ημέρα, είναι η αγωνιστικότητα και η ομαδικότητα. Όταν έχεις αυτά τα στοιχεία θεωρώ ότι μπορείς να είσαι καλός σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Φέτος το κομμάτι που θέλαμε να βελτιώσουμε κατά πολύ ήταν αυτό της αμυντικής μας λειτουργίας κάτι που θεωρώ το έχουμε πετύχει συγκριτικά με πέρσι.
Ο επόμενός μας αντίπαλος (σ.σ. Διαγόρας) έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με καλό πλάνο παιχνιδιού σε όλες τις φάσεις. Έχει ποιότητα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται βαθμολογικά εκεί που βρίσκεται.
Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε και όλα τα στοιχεία που προανέφερα. Για άλλο ένα ματς θέλουμε να βρισκόμαστε αγωνιστικά στον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή του πρωταθλήματος γιατί έτσι δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την νίκη».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ