Ρεπορτάζ

Συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο Θεολόγου

Απόντος του τέως προέδρου (που είναι και μέλος του νέου Τοπικού Συμβουλίου) και χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση και παράδοση – παραλαβή, συνεδρίασε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, για πρώτη φορά το νέο Τοπικό Συμβούλιο Θεολόγου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «δημοκρατική» ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Γιώργος Σταυριάς:
«Ο τέως πρόεδρος κ. Παναγιώτης Τσαλώλης, δεν παρέστη ούτε στην συνεδρίαση, αλλά ούτε και προέβη σε κάποια επίσημη παράδοση – παραλαβή ώστε να με ενημερώσει αναλυτικά για τα προβλήματα του χωριού. Ωστόσο, βρήκα ένα όχημα σε άθλια κατάσταση –το οποίο επισκεύασα από δικά μου χρήματα, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν και αναλάβαμε σχετικά πρόσφατα, φρόντισα να γίνουν παρεμβάσεις και να  λειτουργήσουν οι τουαλέτες του πνευματικού κέντρου που ήταν κλειστές εδώ και δέκα χρόνια, ζήτησα να γίνει μια σοβαρής έκτασης παρέμβαση στο ταχυδρομείο, βάψαμε το σχολείο και το καθαρίσαμε για να μπορέσει να δεχτεί τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά ενώ επισκευάσαμε και τον καταρράκτη στο χωριό. Επίσης αγοράσαμε χορτοκοπτικό εργαλείο και εξοπλισμό, αφού δεν υπήρχε τίποτε για να χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι».
Στην συνεδρίαση έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα προβλήματα του χωριού και τις προετοιμασίες ενόψει της γιορτής του Τουρισμού με δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 στον Θεολόγο.
Οι παρόντες στην συνεδρίαση ήταν: η κα Γεωργία Ατσίδη, ο κ. Αντώνης Διακοδημητρίου, ο κ. Ιωάννης Γεωργαλλής και ο πρόεδρος κ. Σταυριάς. Ο κ. Τσαλώλης, όπως προαναφέρθηκε, απουσίαζε.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεολόγου είχε χτες επαφές με στελέχη της δημοτικής αρχής και επισκέφθηκε τις Πεταλούδες ενώ ετοιμάζεται και για τις επόμενες παρεμβάσεις για τις ανάγκες του χωριού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου