Ειδήσεις

ΟΕΔ: Eυχαριστίες στους Μ. Κόνσολα, Β. Υψηλάντη και Δ. Γάκη για τις παρεμβάσεις στον ΕΝΦΙΑ

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Δωδ/σου ευχαριστεί δημόσια τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Μάνο Κόνσολα, Βασίλειο Υψηλάντη και Δημήτρη Γάκη για τη συμβολή τους στην επίλυση του ζητήματος σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) των ενοικιαζομένων δωματίων & διαμ/των.

Η στήριξη του δίκαιου αιτήματος του κλάδου μας για ένταξη των επιχειρήσεών μας στο καθεστώς Ειδικών Κτηρίων, έχει ως αποτέλεσμα να ισχύει και για τις επιχειρήσεις μας ο συντελεστής απομείωσης επιφάνειας.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ιδιαιτέρως τις πιέσεις που άσκησε ο κ. Κόνσολας προς την Κυβέρνηση προκειμένου να ψηφιστεί η χθεσινή τροπολογία και συνεπώς να αποφευχθεί η υπέρμετρη και άδικη φορολόγησή μας.

Επιτέλους η Πολιτεία – μετά τις έντονες και συντονισμένες αντιδράσεις του φορέα μας – αντιλήφθηκε έστω και αργά την ανάγκη για ισότιμη φορολογική αντιμετώπιση όλων των τουριστικών καταλυμάτων του τόπου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου