Έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας έναντι των ομάδων της Ρόδου, οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ασφενδιού μπήκαν εν τέλει στο γήπεδο και ξεκίνησαν, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.
Ο νέος προπονητής Γιώργος Σταμάτης και οι συνεργάτες του Ματθαίος Θωνιάτης και Παναγιώτης Κανελλόπουλος υποδέχθηκαν σχεδόν το σύνολο των παικτών τους, εμφανιζόμενοι αισιόδοξοι για την ομαλή εξέλιξη των προπονήσεων και την ετοιμότητα της ομάδας κατά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.
Οι «πράσινοι» της Κω διατήρησαν το μεγαλύτερο μέρος του φετινού κορμού τους, προχωρώντας ταυτόχρονα σε μία γενναία ανανέωση, καθώς ενέταξαν στο δυναμικό τους ουκ ολίγα νέα παιδιά από τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού.
Στόχος της Αναγέννησης είναι να πατήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με σιγουριά στην κατηγορία, να διαγράψει μία αξιοπρεπή πορεία και το σημαντικότερο, να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα ωθήσει τον φίλαθλο κόσμο να την παρακολουθεί από κοντά.
Αναγέννηση Ασφενδιού: Ξεκίνησε ανανεωμένη, ορεξάτη και αισιόδοξη
